utorak, 20. listopada 2015.

Catrice noviteti za jesen/zimu 2015.



Prije par tjedana su na moju adresu stigli Catrice Hrvatska noviteti za nadolazeću (jesen/zima) sezonu.

Moram priznati da mi se, kao i inače, svidjela većina dobivenih stvarčica, pa sam odlučila u jednom postu ukratko predstaviti novitete.

Dakle ovo neće biti detaljna recenzija, već ukratko moji prvi dojmovi.


Osobno jako volim Catrice proizvode jer su prilično kvalitetni, cijenom vrlo pristupačni i ono dosta bitno - dostupni u lokalnim drogerijama (DM, Kozmo, Bipa, Müller).

Pa krenimo redom...


Shine Appeal Fluid Ruž za usne



Shine Appeal Fluid ruž za usne je pravi hibrid ljepote i ujedinjuje čistu boju ruža za usne s maksimalnim sjajnim efektom sjajila. Sadrži vitamin E koji njeguje osjetljive usne i pruža nježan i sjajan završetak. U nijansama od nježno nude do klasične crvene Shine Appeal Fluid ruž za usne ispunjava sve snove o bojama. 

Ovi ruževi dolaze u ambalaži tipičnoj za sjajila za usne s odličnim i preciznim spužvastim aplikatorom. 
Moram priznati da sam se dosta dvoumila oko kupnje ovih ruževa (prije nego što sam dobila ovaj paketić) jer nisam ljubitelj sjajila za usne (zbog pakiranja), a opet jako volim ruževe.

Ovi ruževi su blago do srednje pigmentirani, što me moram priznati razočaralo, no s druge strane, s obzirom da sadrže vitamin E, uistinu njeguju i ne isušuju usne što mi je odgovaralo posljednjih dana kad bih na biciklu jurila na posao!

Ruževi jako fino mirišu i odlično se apliciraju na usne, no ja bih vam preporučila da svakako stavite i olovku za usne.

S obzirom da se radi o ružu za usne, nisam se nadala da će osjećaj na usnama biti malo ljepljiv i to me također malo smeta.

Iskreno ja bih ovo prije svrstala u nešto dugotrajnija sjajila za usne nego u ruževe.

Ruž dolazi u količini od 5 ml, a cijena mu je 31,90 kuna.





050 What-A-Melon


Riječ je o krasnoj crvenkasto ružičastoj boji lubenice.







070 Better Make A Mauve


Ovo je definitivno moj favorit jer je krasne neutralne boje uz koju moje usne izgledaju prirodno ali ipak malo ljepše :)))





Pure Brilliants Colour balzam za usne


010 Sparkle Sparkle Little Star


Ovaj kremasti balzam za usne sa svjetlom disperzijom boja njeguje osjetljivo područje usana s bogatim shea maslacem tako da se usne osjećaju predivno glatko i podatno. Sadrži svjetlo reflektirajuće shimmer čestice za sjajan i glamurozan izgled.

Ovaj balzam za usne je proizvod od kojeg sam najmanje očekivala, a koji me ugodno iznenadio i postao favorit mjeseca, a vjerojatno će biti i favorit jeseni!

Osobno nisam ljubitelj ruževa u olovci jer stvarno ne volim kad ih moram svako toliko šiljiti i time 'baciti' i dio proizvoda, no na moje veliko iznenađenje ovaj balzam je samo upakiran u formu olovke dok se izvlači na odvrtanje!

Kao što mu i naziv govori riječ je o balzamu, dakle nije pigmentiran, no osim što odlično hidratizira usne on sadrži i bezbroj sitnih šimerastih čestica koje na suncu reflektiraju svjetlost pa usne uistinu izgledaju glamurozno.

E da, moram također spomenuti da je proizvod upakiran u zaštitnu foliju što je po meni odlično jer sam nerijetko u drogerijama naletjela na isprobavane proizvode (baš proizvode, ne testere).

Dolazi u količini od 3 grama, a cijena mu je 39,90 kuna.









Absolute Colour Sjenilo za oči


940 Popeye's Daily Dose


Različit spektar boja, dugotrajnost, visoko prekrivanje i različiti mat ,shimmering ili biserni efekti - ujedinjeni su u Absolute Mono sjenilima za oči. Inspirirani izgledima međunarodnih modnih revija sjenila za oči su dostupna u različitim nijansama od nježnih nude do naglašenih nijansi za svjež i intenzivan završetak.

Nažalost, ovo sjenilo nisam isprobala jer zelena uistinu nije moja boja, već sam odlučila da ću njime darivati jednu od Vas!

Ono što mogu reći je da sjenilo dolazi u količini od 2 grama, a cijena mu je 22,90 kuna.






Eye‘Matic Dip Liner Vodootporan tuš za oči


010 Stay With Me!


Eye‘Matic Dip Liner Vodootporan tuš za oči  je klasika među tuševima za oči i pruža preciznu i jednostavnu aplikaciju. Zahvaljujući zakrivljenom, tankom vrhu lako je postići savršene linije. Duboko crna, vodootporna teksture brzo se suši i posebno je dugotrajna.

Još jedan proizvod koji će (nadam se) razveseliti jednu od Vas je i ovaj vodootporni tuš.
Nažalost ja imam nepostojeće kapke i do sad još ni jednom nisam uspjela s dip liner-om izvuči iole pristojnu liniju.
Nekako sam se navikla na tuš u olovci ili u gelu pa sam odlučila prištedjeti si vrijeme i živce i ovaj tuš pokloniti nekoj malo više spretnoj djevojci!

Cijena mu je 29,90 kuna.






Chocolate Nudes paleta sjenila za oči


010 Choc'Let It Be


Šest toplih nude i smeđih nijansi - u rasponu od bijele čokolade do tamnog moussa - ujedinjeni u jednoj paleti.  Nježna tekstura sjenila za oči ima visoku disperziju boja i pruža svjetlucavi kao i mat efekt.  Za prirodan dnevni izgled ili uzbudljive naglaske za večernji izgled - s uključenim dvostranim aplikatorom.

Riječ je o uistinu prekrasnoj paleti sjenila koja će se vjerujem naći u većini kozmetičkih kutaka i torbica.
S obzirom da sam na proljeće po prvi puta probala Catrice paletu (Absolute Rose), ovaj put nisam bila previše iznenađena jer sam znala da mogu očekivati poprilično dobar proizvod.

Paleta sadrži tri potpuno mat sjenila i tri šimerasta sjenila.
Moram priznati da sam u početku primijetila da se sjenila truse, no onda sam promijenila kist kojim ih inače nanosim i uzela jedan malo mekši i moram priznati da se trusenje smanjilo.

Što se pigmentacije tiče, prve dvije nijanse su (očekivano) slabije pigmentirane i koristim ih za luk ispod obrva i kut oka, dok su preostale četiri nijanse srednje pigmentirane, no uz dobru bazu pojačati ćete im pigmentiranost (kao i produžiti trajnost na kapcima!).

U paleti ćete dobiti i jedan dvostrani kist/aplikator, koji vam može poslužiti za brzinsko popravljanje sjenila, no meni osobno nije baš od prevelike koristi.

Rekla bih da je ovo must have proizvod ukoliko volite neutralna sjenila!

Paleta sjenila dolazi u količini od 6 grama (svako sjenilo po gram), a cijena joj je 39,90 kuna.







Catrice Ultimate Lak za nokte


99 Sweet Macaron Sin


Ultimate Nail Lacquers lakovi za nokte su iznimno uvjerljivi s visoko-sjajnim završetkom, savršenom pokrivenosti i ultra-duge trajnosti. Bez formaldehida, toluena ili ftalata.

S obzirom da sam ovaj lak svrstala u svoje jesenske favorite i već vam ga predstavila prošli tjedan u OVOM postu, mislim da nema potrebe da išta više pišem...

Dolazi u količini od 10 mililitara, a cijena mu je 19,90 kuna.







I za kraj bih spomenula još jedan od Catrice noviteta, a to je Catrice Liquid Camouflage High Coverage Concealer, iliti po domaći kamuflažna krema.

O njima sam Vam već pisala u zasebnom postu, a ukoliko ste ga propustile evo linka - KLIK!




I to je ukratko to :)


Moram priznati da mi se svidjela većina novih stvarčica, toliko da sam taman prije nego što je stigao paketić od Catricea kupila čak tri tekuća ruža pa su mi ovi dobiveni 'duplići' kojima sam također odlučila počastiti jednu od Vas :)
(Više o darivanju kroz koji dan na Facebook stranici!)


Kako Vam se sviđaju ovosezonski Catrice noviteti?
Jeste li već isprobale štogod iz asortimana i kakvi su Vaši dojmovi?


Hvala Vam na čitanju :*


Mala Palčica


PR proizvodi

Broj komentara: 6:

  1. Chocolate nudes je savršena i kupujem je prvom prilikom :)

    http://nikolinasbeautyworld.blogspot.hr

    OdgovoriIzbriši
  2. Novosti iz Catrice-a su baš lijepi i vidim da će se mnogima svidjeti. Meni osobno najviše se svidio lak, krasna boja! Ostali proizvodi nisu u mom što bi se reklo "comfort zone-u" :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. I meni je lak krasan - neočekivano, jelte...
      Ali meni je favorit Pure Brilliants Colour balzam za usne :D

      Izbriši
  3. osim ovih nazovi ruževa sve mi je super :D

    OdgovoriIzbriši