utorak, 23. veljače 2016.

China Glaze Short & Sassy



Iako još i danas na svojim noktićima nosim nedjeljnu crno bijelu manikuru, danas sam vam odlučila pokazati još jednog od zimskih favorita, a kojeg sam nosila prije par dana, samo što nisam bila u mogućnosti natipkati post.

Predstavljam vam divan China Glaze lak u nijansi Short & Sassy.







Već sam nekoliko puta pisala da jako volim China Glaze lakove zbog njihove divne i široke palete boja i finisha, te zbog izdašne količine od 14 ml.
Osobno si China Glaze lakove naručujem s ebaya, dok sam nekoliko primjeraka dobila od dragih prijateljica blogerica, Žane s nail crazy bloga te Vedrane s Cajkine kandže i sve njihove boje bloga.
Ovaj je konkretno stigao od Vedrane ;)

Riječ je predivnom bordo laku koji ovisno o osvjetljenju te o kutu pod kojim ga gledate pokriva spektar boja od klasične crvene do zagasite bordo boje.

Solidno je pigmentiran tako da će vam za potpuno prekrivanje biti dovoljna dva sloja.
S obzirom da nije kremastog finisha jer u sebi sadrži sitne čestice zbog kojih skoro da ima sedefast finish, morat ćete malo pripaziti prilikom lakiranja kako biste izbjegle stvaranje 'pruga'. 
Meni osobno to ne smeta, tako da nisam imala nikakvih problema.

Suši se relativno brzo, pa su mi oba sloja laka s nadlakom bila suha kroz 15-20 minuta.

Trajnost China Glaze lakova varira, a kako sam ja ovaj samostalno nosila samo jedan dan ne mogu vam sa sigurnošću reći koliko bi trajao, no obično 2-3 dana izdrži bez ikakvih oštećenja.

Četkica mu je standardna za sve China Glaze lakove, nešto duža, tanja i ravno rezana što mi inače ne smeta, ali kod laka ovakvog finisha bi mi bilo draže da je malo plosnatija i šira da lak mogu nalakirati u dva, maksimalno tri poteza.












I to je to?

Kako vam se sviđa?
Koji vam je najdraži China Glaze lak?


Hvala Vam na čitanju :*

Broj komentara: 7: