petak, 18. srpnja 2014.

New In 02


   Zadnji New In post sam pisala u siječnju KLIK ako vas zanima, i nije da do sad nisam kupila ništa novog - jer, naravno da jesam, samo jednostavno nikad nisam uspjela sve staviti na hrpicu da fotografiram. 
   U zadnje vrijeme većinom kupujem preparativu i ono što mi baš treba pa nije bilo ničeg zanimljivog ni za pokazati.
   No, u zadnja dva mjeseca - koliko skupljam sve ove stvarčice - se skupilo i nešto dekorative pa sam poželjela pokazati vam novitete :)

   Krenimo redom...


   Znam da je ljeto i da je sezona maramica iza većine ljudi, no meni tokom cijele godine curi nos i suze oči tako da trošim po paket ovih maramica u kutiji na mjesec. Volim DM-ove maramice, mekane su, ne raspadaju se, lijepo upijaju i uvijek dođu u nekim zanimljivim kutijama :) (9,90 kn)
   Također često kupujem ove maramice sa balzamom koje nosim sa sobom. Nekako sam shvatila da mi te sa balzamom najmanje iritiraju nos, i spašavaju me da ne izgledam tokom cijele godine ko Rudi :D (12,90 kn)
   Za Ebeline blazinice imam samo riječi hvale! One su mi definitivni favorit među blazinicama - ne raspadaju se, mekane su ali i dovoljno čvrste, ne ostavljaju mi za sobom vlakna, što je vrlo bitno dok radite manikuru... Ma obožavam ih!!! (140 komada 11,90 kn)
   U Mulleru sam znatiželje radi kupila i jedne njihove blazinice - Duchesse, ali iskreno njima nisam pretjerano zadovoljna. (120 komada 6,90 kn)


   Ovdje sam uslikala samo dva Aveo odstranjivača laka, ali kako u Muller idem jednom u mjesec-mjesec i po, uvijek kupim 5 komada. Što reći o njemu osim da mi je najbolji odstranjivač laka ikad! Probala sam i onaj rozi i ljubičasti - koje ne preporučam je strašno isušuju kožu nokta i ne odstranjuju lak baš previše učinkovito. U biti ovaj Aveo Badem je moj apsolutni must have :) (125 ml 3,90 kn)
   Malo sam se zaželjela promjene kod dezića - obično kupujem Balein Sensitive, pa sam ovaj put uzela ovaj Fa Sport i Neutro Roberts Invisible. Moram priznati da iz nepoznatih razloga izbjegavam Fa proizvode i stvarno je rijetkost nešto iz njihove linije vidjeti na mojim policama, ali ovaj sam uzela znatiželje radi jer kao ne ostavlja tragove na odjeći i traje 72 sata. Iskreno trajnost od 72 sata ne mogu potvrditi jer se tuširam jednom do dva puta dnevno, ali mogu potvrditi da zbilja ne ostavlja tragove na odjeći (većina sportske odjeće mi je tamna pa znam!) i da - i nakon treninga blago mirišim po deziću a ne po znoju.
   Neutro Roberts do sad nisam previše primjećivala na policama trgovina, no na jednoj Kozmo srijedi sam isprobala (pomirisala) par dezića i ovaj me mirisom osvojio na prvu! Miriši prekrasno, svježe, blago puderasto i ono najvažnije miris mu nije prejak i ne guši me. Nemam običaj koristiti Roll On deziće ali taj put nije bilo onog u spreju pa eto...
   Za Keralock maramice sam saznala sasvim slučajno na bunch of girls blogu i odlučila ih isprobati. Moram priznati da su me osvojile na prvu! Služe za uklanjanje boje za kosu sa kože lica i glave i od kad ih koristim sam se skroz preporodila! Ne znam zanimaju li vas ili ne, ali o njima planiram napisati i kratku recenziju! (6 maramica 16,90 kn)


   Palmolive gel sam kupila sasvim neplanski u DM-u kad su bili na akciji pa su ih nudili na blagajni, kad sam ga pomirisala i osjetila kokos znala sam da "mi treba" i da će biti odličan za ljeto! (17,90 kn)
   Kako je ljeto (ili bi barem trebalo biti!) poželjela sam nabaciti i malo šljokica na tijelo u nadi da sa njima neću izgledati bljedunjavo poput duha. Kako si trenutno ne mogu priuštiti dugo željeno Nuxe ulje ili koje drugo suho ulje sa šljokicama, izbor je pao na jeftiniju varijantu - Balea losion You Are Gold. Moram priznati da ga još nisam isprobala jer još uvijek čekam malo više sunca! (12,90 kn)
    Sad dolazimo do totalno neplanski kupljenih stvarčica - Marie Colette losion za tijelo i gel za tuširanje. Nije da su mi nužno trebale, ali dok sam u Mulleru na policama tražila Fruttinijevu kremu za ruke - koju BTW nisam kupila, oko mi je zapelo za ovu krasnu ambalažu. Kako teta prodavačica nije bilo u blizini odvažila sam se i pomirisati gel za tuširanje - i to je bilo to, ljubav na prvo "šnjofanje" i ove dvije stvarčice su završile u košarici! Ne znam da li će mlađe generacije znati o čemu pričam no miriši po Bazooka žvakaćim gumama!!! Mislim da ću i o njima napisati jedan zaseban kratki post, ako ništa drugo, onda nostalgije za Bazookama radi :) (9,90 kn svaki)


   Kud svi tud i... Naravno da sam i ja morala naručiti Avon fiksator šminke. Kako sunce još nije zapržilo i šminka se još uvijek nije počela topiti sa lica ne mogu reći kakav je u ekstremnim uvjetima, ali za sad me sasvim solidno služi :)
   Garnier Micelarna otopina - ovo je već druga koju sam kupila. Do sad sam isprobala tri, ali ova je trenutno u DM-u na akciji pa sam onda iskoristila priliku i obnovila zalihu. (na akciji 29,90 kn)
   Zbog iznimno suhog i osjetljivog okoloočnog područja, najučinkovitiji i najnježniji odstranjivači šminke sa očiju su mi se pokazali uljni dvofazni skidači. Već neko vrijeme u DM-u nema Baleinog (jer mijenjaju ambalažu, kako sam čula) pa sam odlučila u Bipi na akciji uzeti ovaj Mixa odstranjivač a onda sam za probu uzela i ovaj MY Face, jer me, ako se sjećate, oduševila njihova umivalica za lice - KLIK. Za sad sam isprobala samo Mixu i zadovoljna sam, ali uskoro planiram jedan zbirni post o svim uljnim skidačima (koje sam isprobala!) pa ću onda pisati malo više! (Mixa na akciji 25,90 kn, MY Face 15,90 kn)
   Tu se našlo i nekoliko hidratantnih i hranjivih maski za lice jer mi je lice u nekoj čudnoj fazi i dosta je dehidrirano, suho i osjetljivo. U Mulleru sam uzela i hvaljenu Merz masku za suho okoloočno područje. - Mislim da ću ovaj vikend isprobati neke od njih. Ako vas zanimaju dojmovi samo pitajte :)
  U ovom društvu se našao i jedan Dove sapun. Osobno za pranje ruku koristim tekuće sapune, no ovaj sam kupila za pranje kistova.


   Dvije stvarčice koje sam zaboravila ubaciti na prethodne fotke...
   Iz Avona sam si naručila jednu gumenu četkicu za čišćenje lica - cijena 20 kuna.
   A sad dolazim do mog najdražeg izuma 21. stoljeća - hanzaplast u gelu. Doduše ovo je Baleina inačica ali mi je svejedno odličan. Kako imam izrazito tanku kožu na nogama i stopalima kroz ljeto me nažuljaju gotovo sve natikače, japanke i sandale ali od kad sam otkrila ovu divotu bezbrižno hodam svijetom :) (12,90 kn)
Ne znam zanima vas ili ne, ali i o tome planiram jednu kratku recenziju!


   I eto nas kod kupljene dekorative.
   Prijateljica i ja smo zajedno sa Pink Pande naručile par stvarčica, ja sam konkretno naručila Makeup Revolutin paletu What You Waiting (68,90 kn) i Iconic 2 (45,90 kn).
   Iskoristila sam i Bipa vikend akciju na dekorativu i uzela si Look By Bipa maskaru (24,90 kn) i jedno Look By Bipa sjenilo (24,90 kn). Maskara mi je trebala a sjenilo mi je "slučajno upalo" u košaricu :)
   Ne znam kako vi, ali ja obožavam mazalice za usne. Imam ih u svim torbicama, ruksacima za trening, jaknama i kaputima (po zimi), u kupaoni, kod kreveta, kod radnog stola... Ma shvatile ste :) 
Ovaj put sam se počastila s Baleinim sa okusom trešnje te s jednim Prinzessin Sternenzauber balzamom. (7,90 kn)


   Tu se našlo i pet Makeup Revolution lakova za nokte koje sam dobila sa Pink Pande na recenziju - koju možete očekivati za tjedan - dva.

I to je to :)

Ne znam za vas ali ja jako volim kod drugih blogerica čitati ovakve postove, pa mislim da ću ih i ja malo redovitije pisati!

Zanima li vas nešto posebno od viđenog pa da napišem i neku recenziju???
Što ste vi kupovale u posljednje vrijeme?
Kupujete li više dekorativnu ili preparativnu kozmetiku?

Do sljedećeg tipkanja... pozdrav :)
Mala Palčica

Broj komentara: 20:

  1. Fino si se ponovila. :) MUR palete mi izgledaju predivno, ali nikako da ih probam. :))

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Jesam :)
      Iskreno i ja sam dugo odoljevala MUR paletama ali eto konačno sam poklekla i nisam požalila :D

      Izbriši
  2. Zanima me recenzija Baleinog gela protiv žuljeva, nisam nikad koristila takvo nešto, a mislim da bi mi dobro došlo!
    :)

    OdgovoriIzbriši
  3. Ovaj gel za žuljeve izgleda zanimljivo i da zanima me recenzija! :)

    OdgovoriIzbriši
  4. definitivno me zanima ovaj gel jer što god obujem a nisam nosila nekoliko mjeseci dobijem žulj :/

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ajme, ja sam mislila da će svi poželjeti vidjeti palete, a kad tamo jedan običan gel :D
      Bez brige, post je u izradi :)

      Izbriši
  5. Koliko divota se našlo tu kod tebe :D Također volim Aveo odstranjivače laka i rijetko idem u Muller pa uvijek napravim zalihu :D Merz maska za okoloočno područje je predivna i stalno ju koristim te me baš zanimaju tvoji dojmovi. Nisam baš ljubitelj micelarnih, ali imam tu Garnier i jako sam zadovoljna s njom, a Avon fiksator me spašava preko ljeta. Balea losion sa shimmerom je jako dobar i ima divan miris. Uživaj u novitetima :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ja više put mislim da si teta u Mulleru misli da ja to pijem :)
      O Merzovoj sam čitala samo pohvale i jedva čekam da je probam (sram me priznati da još nisam, ali nikako naći par minuta viška!).

      Izbriši
  6. divnih stvarčica ima kod tebe. lakse mi je kad vidim da nisam jedina koja voli dječiju kozmetiku(princeze) a ovo čudo za cipele moram i sebi uzet

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Nakon "one" fotke tina svakako trebaš ovaj gel!!!

      Izbriši
  7. Ajme svašta nešto novo kod tebe! Zanima kakva će tebi bit ova Merz maska za okoloočno, ja sam je do sada nanijela par puta, a najviše me oduševljava ovaj flaster u gelu, to mi treba po hitno!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ma ovaj flaster je čudo jedno!
      Ja se samo nadam da me maska neće razočarati, nakon tolikih pozitivnih komentara imam velika očekivanja :D

      Izbriši
  8. Lepi noviteti :)

    Nisam znala za Balea hanzasplast u gelu, zvuci kao nesto sto mi bas treba :)

    OdgovoriIzbriši
  9. Nakupovala si se ti, haha.....ja koristim ovaj dvofazni odstranjivac sminke Mixa i savrsen mi je! Koristim Dm maramice, Palmolive kupku sam isto imala, ove tvoje dezice nisam probala. Obozavam ovakve postove, pocet cu ih i ja pisati

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Počni počni :)
      Ja ih volim čitati jer mi WL obično raste, ali zbog takvih postova obično kupim stvari koje mi pašu pa to nije bačen novac :)

      Izbriši
  10. ma daj, ja uopće nisam primjetila ovaj flaster u gelu, to mi treba :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Cccc pa kud gledaš u DM-u???
      Ima i post o njemu :)

      Izbriši