utorak, 1. srpnja 2014.

Flormar 129


   Nešto sam u gužvi posljednjih tjedan i pol i nisam imala vremena fotkati sve lakove koje sam nosila i pisati postove...
   Iskreno nisam imala ni vremena previše razmišljati kako da nalakiram nokte već sam više - manje lakirala sa prvim lakom koji mi se našao pod prstima :)
 
   Također čete primijetiti da sam nokte i malo skratila pa sam i sama sebi sad malo čudna, no polako rastu...

   Ovaj lak koji ću vam danas pokazati je jedan od lakova koji sam dobila u paketiću (prije par mjeseci) od drage Žane sa Nail crazy bloga <3
- Sram me budi što sam tek sad isprobala prvi lak, no vjerujte da je nama lakoholičarkama zbilja teško s obzirom da uvijek imamo barem desetak (ako ne i više) lakova za isprobati!


   Boja mi se svidjela na prvu iako sam bila dosta skeptična hoće li mi se svidjeti i kad ga nalakiram jer ostavlja nekakav kremasto/biserni finiš, kao da se preljeva - ne mogu to drugačije objasniti!
   Nisam baš ljubitelj sedefasto - bisernih lakova jer ne volim one pruge od poteza četkicom koje se vide bez obzira na to koliko vi pazili prilikom lakiranja.
   Moram priznati da me kod ovog laka to ne smeta jer se ti potezi četkicom gotovo i ne vide osim na ovim mojim fotkama, mislim da sam nokte trebala fotkati bez macro objektiva koji nažalost vidi i ono oku nevidljivo!
   


   Lak dolazi u standardnoj flormar bočici i količini od 11 ml. 
   Četkica mu je malo duža i ravno rezana i nisam imala previše problema sa neurednostima oko korijena nokta.
   Sušenje mu je solidno a za potpuno prekrivanje su mi bila potrebna dva sloja, iako sam ja iz nekog (i meni samoj nepoznatog) razloga stavila tri.


A sad slijedi još par fotkica...   Ok priznat ću da nije baš moj favorit zbog ovog finiša, no također moram reći da uživo uopće ne izgleda loše - nije da padam u nesvijest od ljepote, ali zbilja nije loš :)))
Još jednom zahvaljujem Žani na ovim divoticama, te vam svima preporučam da (ukoliko još niste!) posjetite njen blog - OVDJE!

I to je to, nemam više ništa pametnog za dodati osim da vas sve lijepo pozdravljam i da se sad idem ubiti u sladoledu uz neki film... :D

Mala Palčica


Broj komentara: 8:

 1. boja predivna,a nokti još divniji ! :-D

  OdgovoriIzbriši
 2. Divna nijansa :). Ja imam oko 100 lakova za isprobati :D.

  OdgovoriIzbriši
  Odgovori
  1. A čuj, ja o brojkama nerado govorim, ali vjerujem da bi se i kod mene nakupila lijepa brojčica...
   Zato ih u posljednje vrijeme ne kupujem - ipak neke koristi od besparice :D

   Izbriši
 3. Imam dva Flormar laka i stvarno su odlični. Lijepa ti je ova boja iako bih više voljela da nije metalik, no na tvojim krasnim noktima izgleda predobro!!

  OdgovoriIzbriši
  Odgovori
  1. Ma da, boja je krasna :)
   A sad finiš, o tom - po tom :)

   Izbriši
 4. dobra boja, šteta za finiš :(
  drugi put ću više pazit ;)

  OdgovoriIzbriši
  Odgovori
  1. Joooj daj prosim te!!!
   Nema drugog puta, ovaj je bilo dovoljno!
   A lak je čist OK!!! :D

   Izbriši