petak, 10. lipnja 2016.

Stamping Manicure with Golden Rose & Born Pretty StoreKao što sam i najavila, danas slijedi nadograđeni Golden Rose lak iz prethodnog posta.

Dugo sam razmišljala kako da ga nadogradim, ali na kraju nisam uspjela smisliti ništa pametnog, pa je ova manikura nastajala u hodu...

Evo što sam sve koristila:

Golden Rose Rich Color 21
Golden Rose Holiday 60
essence BTGN top sealer
Ukrasni cvjetići za nail art

Ukoliko se i same odlučite naručiti nešto s Born Pretty Store web shopa, slobodno iskoristite moj kod za 10% popusta - EPSQ10  :)
(Popust ne vrijedi za već snižene artikle)
Za početak, znala sam da želim crvenkasto crnu kombinaciju.
Također željela sam ukombinirati i hrapavac barem na jedan nokat...

Tako da je Golden Rose hrapavac završio na kažiprstu, na prosti prst i prstenjak sam pečatirala uzorak s Born Pretty pločice, dok sam na palac i mali prst samo dodala po jedan cvjetić na već postojeću "bazu".


I to je to :)

Nadam se da vam se sviđa i ova nadogradnja!

Nego, volite li više kad su svi noktići jednako nalakirani, ili volite skittlette formu i razne "mix and match" kombinacije???

Hvala vam na čitanju :*

4 komentara:

 1. Sviđa mi se ova kombinacija. Deluje malo vragolasto. :)

  OdgovoriIzbriši
 2. Aaaa imaš crno cvjetić kao i ja! Odlična manikura, ja stavljam kako mi dođe, nekada francuska manikura, nekada jednobojni, nekada sa točkicama ....

  OdgovoriIzbriši
 3. Svida mi se ovo :)
  Kod mene je simetricnost jako bitna pa tako i lakiram nokte, najveci naglasak mi je uvijek na oba prstenjaka jer su mi najljepseg oblika, a ostali mogu biti i obicno nalakirani :)

  Honey
  Royal Lifestyle

  OdgovoriIzbriši
 4. Vrlo lepo, precizno, crno i crveno je dobitna kombinacija! :-)

  OdgovoriIzbriši