četvrtak, 16. lipnja 2016.

KIKO 317 Dark Antique Pink & OPI DS ExtravaganceKao što sam i najavila ja sam KIKO lak u nijansi 317 Dark Antique Pink nadogradila.

S obzirom da u većini slučajeva lakove nadograđujem pečatiranjem, ovaj put sam se, a u nedostatku vremena, odlučila za jednostavnu i brzu metodu.


Prije par dana su mi s ebaya stigle naljepnice za nail art koje sam uzela čisto znatiželje radi, pa sam jučer odlučila jedne i isprobati.
(Link za naljepnice ću vam ostaviti u popisu korištenih stvari)

S obzirom da je ovo vrlo jednostavna manikura jako sam iznenađena količinom komplimenata i komentara na račun manikure.
Mnoge kompliciranije i zahtjevnije manikure nisu bile ni upola primijećene poput ove...
Evo što sam sve koristila:

KIKO 317 Dark Antique Pink
OPI DS Extravagance
essence the gel nail polish top coat

Čim sam se odlučila za naljepnice, znala sam da ću Kikača nadograđivati s nekim šljokičastim lakom.

A što se tiče šljokavaca, dvoumila sam se između dva laka - ILNP Black Orchida i OPIća, no kako sam ILNP nedavno lakirala, a OPI je jedan od mojih najdražih i najstarijih lakova, onda sam odlučila s njega skinuti paučinu i ponovno ga prošetati.

Što se tiče samih naljepnica, moram priznati da su solidne, nisu najbolje koje sam isprobala, ali u svakom slučaju služe svrsi.
U biti, jedina mana im je što su previše ljepljive te postoji šansa da će vam uništili lak u podlozi ukoliko nije u potpunosti suh.

Kako sam ja Kiko lak lakirala dan ranije nisam se bojala oštećenja, no za svaki slučaj sam svaku naljepnicu prije samog lijepljenja na nokat nalijepila na ruku (kožu) te je odlijepila kako bih joj oslabila učinak.
I to je to :)

Nadam se da vam se sviđa i ova manikura iako je jednostavna.
Makar priznajte, lakovi su vrlo efektni! ;)

Hvala vam na čitanju :*

3 komentara: