srijeda, 11. svibnja 2016.

Maybelline Colorama 140



Krajnje je vrijeme da nastavim s lakovima koje sam izdvojila za proljetne favorite...

Danas sam odlučila iskoristiti one tri i pol zrake sunca koje su se na par minuta probile kroz oblake te vam pokazati ovaj divan Maybelline lak.
Da se razumijemo, lak je divan i bez sunca, ali na suncu ipak malo više dođe do izražaja njegova dubina.






Moram priznati da mi se Maybelline lakovi dugo nisu činili zanimljivi i često sam ih preskakala u drogerijama, no onda sam na nekoj akciji ugledala ovaj lak i uzela ga za probu znatiželje radi.
I vrapci na grani znaju za moju ljubav prema "fuksastim" lakovima tako da mu naprosto nisam mogla odoljeti. :D

Lak mi se na kraju toliko svidio da sad u kolekciji imam desetak Maybelline bočica.
Da se razumijemo, ovo nisu najbolji lakovi i trajnost i kvaliteta varira od nijanse do nijanse, no nisu ni loši poput nekih drugih.

Lak je divne boje fuksije i moram priznati da me ispočetka brinuo ovaj shimmer u njemu jer uistinu ne volim shimmeraste lakove, no ovaj lak zbog tog shimmera ne dobiva onaj sedefasti iliti biserni odsjaj već mu on podari određenu dubinu.
Konkretno ova nijansa je srednje pigmentirana i za potpuno su mi prekrivanje bila potrebna dva sloja, iako u kolekciji imam i neke nijanse koje su izrazito pigmentirane i lakiram ih u jednom sloju.

Lak se poprilično brzo suši, tako da su mi oba sloja plus bazni Eveline 8u1 lak (znači tri sloja) bila suha kroz 7-8 minuta.
Ovo je već treći ili četvrti put da nosim ovu nijansu na noktima tako da vam mogu reći da mu je trajnost prosječna. Ukoliko stavim nadlak na noktima mi bez problema izdrži 2-3 dana bez ikakvih oštećenja.

Četkica mu je nešto duža nego što sam navikla pa mi se čini malo mekanija, srednje je debela i ravno rezana. Ukoliko jako pazim, nokte nalakiram bez imalo nereda, no ako sam u žurbi onda se znam malo zapackati.

Ovaj put ga nosim bez nadlaka jer ga planiram nadograditi iako još nisam u potpunosti sigurna kako i čime. :D

Lakovi dolaze u količini od 7 ml, a možete ih naći u svim drogerijama (DM, Bipa, Kozmo, Muller) po cijeni od petnaestak kuna.











I to je to :)

Nadam se da vam se sviđa!
Volite li Maybelline lakove?
Koja vam je najdraža nijansa?

Hvala vam na čitanju :*


4 komentara:

  1. Iskreno, više baš i ne lakiram nokte, ali volim <<colorama lakove.

    OdgovoriIzbriši
  2. Wow!!! This is a very lovely nail color. I also love the finish. I think this is worth trying out.

    OdgovoriIzbriši
  3. Veoma mi se svidja kako izgleda na tvojim noktima.. stvarno supeer.. tvoje slike ucine da bih otisla i kupila istog trenutka lak :D

    OdgovoriIzbriši
  4. Divni nokti i divan lak :) Nisam još probala Maybelline lakove, imam, cini se krive, predrasude prema njihovim lakovima.

    S čime čistiš lak oko noktiju da je ovako savršeno precizno i čisto? :O

    OdgovoriIzbriši