srijeda, 23. ožujka 2016.

essence 52 amazed by you



Od kad dani idu sve duži i duži, meni osobno su nekako sve kraći :)

Jednostavno u 24 sata ne stignem napraviti sve što bih htjela, tako da vam tek danas pokazujem ovaj divan ljubičanstveni lak koji sam nosila prije nekoliko (tje)dana.


Mislim da je došlo vrijeme da opet napravim nekakav raspored i organizaciju svih obaveza i hobija, jer ovako imam osjećaj da samo nekud jurim i žurim, da još moram napraviti ovo i ono - i naravno nikad ništa ne stignem...

A možda samo starim i vrijeme je za blogersku mirovinu ;)





Uglavnom, ovaj divan essence lak sam dobila na jesen s jesensko - zimskim novitetima i kao što vidite tek je nedavno završio na mojim noktićima.

Poznato vam je da sam s essence lakovima u love - hate odnosu.
Obožavam njihovu široku paletu boja u kojoj mi svake sezone za oko zapne barem 5-6 nijansi, obožavam njihovu četkicu koja je kao stvorena za moj luk uz korijen nokta, sviđa mi se čak i količina koja nije prevelika nego baš taman, sviđa mi se i cijena od 12-13 kuna, no ono što mi se baš ne sviđa je, pogađate, trajnost lakova.
Naime essence lakovi ponekad na mojim noktima bez oštećenja ne izdrže ni cijela 24 sata, IAKO za divno čudo moram napisati da sam ovog nosila puna dva i pol dana prije nego mi se okrhnuo na jednom noktu.
Ne znam da li je essence nešto mijenjao formulu lakova ili sam ja sve slojeve dobro 'zabetonirala' nadlakom, no eto, baš sam bila ugodno iznenađena.

Moram pohvaliti pigmentiranost ovog laka jer sam potpuno prekrivanje dobila već s jednim premazom, međutim ja sam ipak stavila dva sloja laka jer sam tako navikla.

Suši se standardno brzo kao i cijela linija the gel lakova.












I to je to :)


A sad konačno idem pregledati prijave za Catrice darivanje, tako da tokom večeri možete očekivati objavu dobitnice!

Kako vam se sviđa ovaj ljubičanstveni lak?
Jeste li ga već isprobale?
Kako vi stojite s essence lakovima?


Hvala Vam na čitanju :*

Broj komentara: 9:

  1. Meni je ovaj lak prelijep, a na tvojim noktima je savršen :)

    OdgovoriIzbriši
  2. stvarno imaš prekrasne nokte, kako ti to polazi za rukom, i kožica oko njih bez zanoktica i ičega...inače ja isto imam taj problem s njihovim lakovima i onda se ja isčuđavam kako ljudima traju po 10 dana, a meni ljudi šta sa mojim noktima nije u redu da kod mene ne traju...drago mi je da i ti sad kažeš isto

    OdgovoriIzbriši
  3. I lak i nokti i fotografije-Divno!Prosto prevazilazis sebe!

    OdgovoriIzbriši
  4. Lak izgleda odlicno!
    Također, slike su jaaako dobre :D

    Samo za info, ja u 99.99% slucajeva nosim Essence lakove i traju mi i preko 2 tjedna (ali ih vecinom skidam svaki tjedan). Znam da sam u manjini tu, al ja se nikad nisam pozalila na trajnost lakova :)

    OdgovoriIzbriši
  5. Boja je prelepa, ali toliko puta već viđena.

    OdgovoriIzbriši
  6. Odlicna nijansa, zamisljam tek kako bi izgledala sa Farmasi mat nadlakom. Meni essence lakovi traju do 6 dana, ali mislim da to zavisi koliko su vasi nokti i ruke njegovani i koliko radite kucanske poslove :)

    OdgovoriIzbriši
  7. krasna boja, možda ne pretjerano jedinstvena ali tko ga šiša :D
    ja volim essence, u njihovoj kolekciji se često skrivaju pravi dragulji, a što se tiče trajnosti, kod mene rijetko koji lak izdrži dulje od dva dana tako da se uopće više ne opterećujem s time ;)

    OdgovoriIzbriši
  8. boja je prekrasna, ljubičanstvena :D

    OdgovoriIzbriši