četvrtak, 6. studenoga 2014.

Golden Rose Holiday 58



   Kao što vidite, iako sam malo u zaostatku, ozbiljno sam se prihvatila zadatka da do kraja jeseni prošećem i pokažem vam sve lakove predviđene za ovu jesen :).


   Nakon dva dana nošenja, GR Matte lak u nijansi 07 (klik) mi je već pomalo dosadio pa sam ga odlučila skinuti/nadograditi!

Eto što sam sve koristila:
Golden Rose Matte 07
Golden Rose Holiday 58
Trakica by Ebay
Škarice
Pinceta




   Inače, kad sam birala ovo jesenske favorite, za oko mi je zapelo kako su ova dva GR laka kompatibilna, i već sam tada znala da ću ih pošto-poto probati ukomponirati u jednu manikuru.

   Isto tako s obzirom da sam ovaj mat lak nosila solo, pretpostavila sam da će vam još jedan solo lak biti nezanimljiv za gledanje pa sam se odlučila poigrati teksturama.

   Sa svih noktiju osim s prostog prsta i prstenjaka sam skinula mat lak i nalakirala Holiday u dva sloja, dok sam na ova dva prvo lijepila ove uske trakice, preko njih prošla hrapavcem te ih nakon minutice odlijepila.

   Kako volim karo uzorak i ovaj put sam se odlučila za njega, iako sam naravno mogla napraviti i obične pruge.





   Znam da se ponavljam, ali ja zbilja jako volim Golden Rose Holiday kolekciju. Obožavam njihov hrapavi efekt, koji nije previše oštar da bi mi oštećivao odjeću a nije ni preslab kad niste sigurni da li je lak hrapavac ili samo ima malo krupnije šljokice pa mu trebaju dva sloja nadlaka.

   Ne znam da li je dobra ili loša činjenica što ih u Varaždinu nema za kupiti, pretpostavljam da je dobra za moj novčanik, no svaki put kad idem u Zagreb doma se obavezno vratim s nekim novim ljubimcem :)

   Lak dolazi u količini od 11,3 ml a cijena mu je 34 kune u Golden Rose trgovinama.

   Za potpunu su mi prekrivenost bila dovoljna dva sloja, s time da sam čekala da se prvi sloj u potpunosti osuši prije nego što sam lakirala drugi.

   Vrijeme sušenja mu je solidno, ali s obzirom da je riječ o hrapavcu, za sušenje do potpunog hrapavog efekta rezervirajte desetak minuta!

   Što se trajnosti tiče, i njome sam zadovoljna. 
   Iako lakove u pravilu ne nosim duže od 2-3 dana, ponekad mi se zalome "gužvasti" dani kad uistinu ne stignem ništa a kamoli lakirati nokte, tako da sam ove hrapavce znala nositi i po tjedan dana, uz eventualne male popravke na rubovima noktiju.













Bit ću iskrena i reći da ova manikura na fotografijama izgleda bolje i efektnije nego u živo, jer je fotografirana macro postavkama, dok se u živo morate malo zagledati u nokte da biste primijetili uzorak.

No, mene iskreno to ne smeta previše, jer ja znam što mi je na noktima i svako toliko se uhvatim kako buljim u noktiće i okrećem ih pod svjetlom pod raznim kutevima :)


Kako se vama sviđa ova kombinacija boja i tekstura???


I imam jedno pitanje - koliko su vam zanimljive manikure samo s jednim lakom?
Ono u stilu swatcha, bez nekih ukrasa, dezena, crtanja...?

Pozdrav svima...

Mala Palčica
   

Broj komentara: 18:

  1. O, pa baš je lepa i očekivano uredna ova teksturna nadogradnja prethodnog manikira. #58 je prvi teksturac koji sam uzela i obožavam ga.

    OdgovoriIzbriši
  2. Ja sam uvijek za swatch nekog laka da vidim kako izgleda na noktima, a ako je tebi to dosadno onda ukomponiraš i neku manikuru sa tim lakom u istom postu gdje pokazuješ i swatch :)

    A ova manikura mi je toliko predivna da ide u favorite, tek toliko da je mogu gledati svaki dan! :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala ti :)
      ma iskreno ja također volim gledati samo jedan lak na noktima a i ponekad nemam vremena za neki nail art, ali mislila sam da je vama kao čitateljicama to možda previše jednostavno i dosadno!

      Izbriši
  3. preslične boje, zato ti se uživo slabije vide, ali ovako je bomba *.*
    joj, sad ću još slinit za tim gr :(

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Nemoj slinit!
      Idemo u ožujku opet na BBDay pa ćemo do GR :)

      Izbriši
  4. Prekrasan manikir! Dopadaju mi se boje, a mnogo mi se dopada i kontrast normalnog i "hrapavog" laka :-)

    OdgovoriIzbriši
  5. Zanimljivije su mi manikure s jednim lakom iz razloga tog što jasnije vidim nijansu

    OdgovoriIzbriši
  6. wow predivna je manikura, lakovi i sve ostalo!! dođe mi da odem u prvi GR trgovinu i kupim ova dva :D <3

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Malo kasno odgovaram na komentare, no nadam se da se lakovi već nalaze u tvojoj kolekciji :)

      Izbriši
  7. I love this GR Holiday nail polish and your manicure of course! ;)

    OdgovoriIzbriši
  8. Prelepo! Baš je nekako novogodišnje. :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Viš nisam razmišljala u tom smjeru, ali moglo bi proći, iako ja onda više volim crvene, zelene, zlatne, srebrne nijanse :)

      Izbriši