četvrtak, 13. studenoga 2014.

P2 Sand Style 010 Adorable   Ako me pratite preko Facebooka, onda ste imale priliku vidjeti da sam nedavno od drage ŽaneNail Crazy bloga dobila paketić s puno krasnih P2 stvarčica!

   S obzirom da je P2 kozmetika kod nas, nažalost, nedostupna, jako sam se obradovala kad sam mogla svoju WL proslijediti Mr. NailCrazy koji je onda obavio shoping umjesto mene. 
   Iako nije pronašao sve stvarčice s moje WL Žana je ubacila još par sitnica koje su me - naravno, oduševile :D

   Na mojoj listi su se našli i hrapavci iz P2 kolekcije a u moje ruke su dospjela dva, jedan od njih je i ovaj u nijansi 020 prekrasnog naziva Adorable <3

   Oni koji me poznaju, znaju da nisam baš ljubitelj baby roza boje, osim ako ne kupujem stvarčice za novorođenče, tako da je ovo malo netipična boja za mene.

   Isto tako, u odijevanju obično izbjegavam ovakve boje jer u njima izgledam k'o anemična smrt na dopustu :D

   No, opet, moram priznati da me lak ODUŠEVIO! Toliko da sam ga na noktima, vjerovale ili ne, do sad nosila u čak dva navrata!!!


   P2 Sand Style lakovi dolaze u količini od 10 ml, cijenu nažalost ne znam, ali znam da ih kod nas nema za kupiti već ćete po njih morati potegnuti sve do Njemačke!

   Ono što me oduševilo, konkretno kod ovog laka, je lagana i odlična aplikacija, brzo sušenje, prekrasan hrapavi efekt koji je u rangu Golden Rose hrapavaca, te njihova trajnost!
   Na noktima imam dva sloja P2 laka, a bez ikakvih oštećenja mi je izdržao punih šest dana (onda sam za promjenu lakirala jedan drugi lak da bi se nakon njega opet vratila ovom hrapavcu!).

   Kao što vidite, četkica mu je srednje duljine i ravno je rezana, što u osnovi nije moj najdraži oblik četkice, ali za čudo, vrlo je lako njome baratati i lak sam nalakirala bez potrebe za dodatnim čišćenjem "U luka" uz korijen nokta!

   Teksturu također vidite, lak je vrlo gust, pun sitnog i srednje krupnog glittera koji mu daje poseban efekt nakon sušenja.

   Lak je kao što ćete vidjeti u nastavku i vrlo fotogeničan :)
Krasan je i na suncu, i pod umjetnom rasvjetom, u hladu i u zatvorenom prostoru kad na mojim noktima izgleda poput nudača!

Ne bi sad htjela pretjerivati s superlativima i dosađivati vam, ali kad jednom probate P2 hrapavac bit će vam jasno čemu ovo moje oduševljenje!

Da, jedina mana mu je nedostupnost u lijepoj našoj, ali je zato "dragocjeniji" i više mu se veselim.

S obzirom da me čeka još par lakova iz 'jesenskih favorita', drugi P2 hrapavc će morati malo pričekati na red, ali jedva čekam i njega isprobati i pokazati vam!


Nego, da ja više ne pišem, recite mi kako se vama sviđa ovaj lak?
Jeste li već imale priliku isprobati P2 Sand Style kolekciju i kako ste zadovoljne njome?


Have a Nice Day...

Mala Palčica22 komentara:

 1. Inače mi se uglavnom ne da komentirati kad čitam postove s mobitela, ali jednostavmo sam morala napisati da je ovaj lak predivan <3

  OdgovoriIzbriši
  Odgovori
  1. Istina lak je krasan, iako sam na prvu bila malo skeptična :)

   Izbriši
 2. Meni je baby roza apsolutni favorit kada su teksturci u pitanju, lak je predivan!

  OdgovoriIzbriši
  Odgovori
  1. Hahaha eto, ima nas različitih, ali kao što sam napisala - iako nije moja boja, ispalo je da je ovo definitivno lak za mene :)

   Izbriši
 3. Cini mi se da sam P2 lakove placala oko 3 eur. ;) Ni ja nisam ljubitelj bebi roze boje al napravim po nekad izuzetak. Mnogo ti dobro stoji! :) Fotke su ti fenomenalne!

  OdgovoriIzbriši
  Odgovori
  1. Pa moguće da je cijena tu negdje, ali kako lakova kod nas nema nisam se previše pomučila tražeći je!
   Hvala ti :)

   Izbriši
 4. Lak je stvarno a-d-o-r-a-b-l-e... :-) Divan! :-)

  OdgovoriIzbriši
 5. Ah ta P2 kozmetika tako savršena a tako nedostupna /teško dostupna 😢

  OdgovoriIzbriši
  Odgovori
  1. Da, baš mi je žao što ih kod nas nema!
   Ali čuj, tko zna, možda jednog dana...

   Izbriši
 6. Jedan od najlepsih lakova koje sam IKADA videla!

  OdgovoriIzbriši
  Odgovori
  1. Ajde, ajde, nećemo pretjerivati :P
   Ali šta je da je - krasan je :D

   Izbriši
 7. prelep je, a ja čak i ne volim rozikaste boje

  OdgovoriIzbriši
 8. imam ga i sama, premda nisam učlanjena u klub obožavateljica rozih, no ovaj lak je tako unikatan, već zbog same teksture da nadoknađuje boju... jedva čekam ljeto i malo tamniju kožu, nosila sam ga zimi i nisam baš bila oduševljena kako se slaže s mojim tenom... zato tebi stoji savršeno <3

  OdgovoriIzbriši
  Odgovori
  1. No da... Vjerujem da "onaj drugi" na tebi izgleda bolje nego na meni :)
   Onda možeš malo i likovati :D

   Izbriši