subota, 16. srpnja 2016.

New In - wet n wild



Prije dosta (puno previše) vremena sam dobila nekoliko wet n wild noviteta, sve sam ih fotografirala i krenula s korištenjem i vjerovale ili ne skroz sam zaboravila da moram napisati i svoje dojmove o njima.



Jučer sam prilikom "čišćenja" razno raznih datoteka na laptopu naletjela na ove fotografije i odlučila napisati par riječi o svakom proizvodu s obzirom da ih sad koristim poprilično dugačak period, a sasvim sam zadovoljna njima.

U startu bih željela napisati da inače volim wet n wild proizvode i često bacim oko na njihov stalak, a ono što me najviše kod ovog brenda oduševljava je zaštita proizvoda.
Naime, osim lakova, svi proizvodi su zaštićeni bilo naljepnicama bilo folijama te uvijek znate da kupujete netaknuti i novi proizvod.
Imaju i jednu manu, a to je da testeri često budu ili skroz potrošeni ili zamrljani, ali to me iskreno ne smeta toliko.
Najvažnije mi je da kad kupujem znam da u proizvod nitko nije umočio svoje prste!




wet n wild mega slicks BALM STAIN E128 Pinky Promise





"Balzami u boji u obliku olovke.
Samo jednim nanošenjem daju usnama podatnu mekoću i dugotrajnu boju.
Obogaćene formulom koja štiti usnice od isušivanja."


Za početak krećem s proizvodom za koji sam u samom početku mislila da mi se neće svidjeti i da ću ga proslijediti sestri ili prijateljici.

Nemam ništa protiv balzama i ruževa u olovci, dapače - volim ih, međutim kad sam vidjela da ovaj u sebi sadrži šljokice i to poprilično vidljive, malo sam se prepala.
Ruž mi se, iskreno, nije svidio ni na ruci, ali zato me ugodno iznenadio na usnama!

Kremaste je teksture kao i većina ruževa-balzama, vrlo hidratantan te srednje pigmentiran.
Inače preferiram jaču pigmentaciju kod ruževa, ali kod ovog me srednje prekrivanje ne smeta, dapače.

Neću reći da mi je omiljen, no postao mi je vrlo drag, posebno onih jutara kad bih se probudila umorna i neispavana, s podočnjacima do brade i kad bih se osjećala poput devina ispljuvka.
Naime tih bi jutara obično stavila nešto više pudera i korektora (očito), neutralno sjenilo na kapke, maskaru te breskvasto rumenilo koje me uvijek "podigne", a uz takvo rumenilo ovaj ruž pristaje savršeno!!!

S ovim ružem također dobijem određenu notu svježine pa iako se iznutra i dalje osjećam bez veze i žudim za krevetom, izvana zato blistam poput jutarnje rose. :)

Što se tiče trajnosti tiče, moram napisati da nije nešto specijalno trajan, mislim da je to zbog teksture i šljokica jer su mi druga dva ruža iz ove kolekcije koja imam znatno pigmentiranija i trajnija, no dva-tri sata izdrži ukoliko ništa ne jedem, a onda ga malo nadogradim.

Na fotografijama (niže) ga nosim samostalno, no inače volim obrubiti usne ili transparentnom olovkom ili nekom u boji breskve, posebice u ovo ljetno vrijeme kad se na visokim temperaturama gotovo sva šminka topi.

Ruž dolazi u količini od 3 grama, a cijena mu je 29,90 kuna.





Swatchevi na ruci...




... i na usnama.







wet n wild megalast E2181 I Need A Refresh-Mint





"Dugotrajan lak za nokte, modernih postojanih boja sa kalcijem i mineralima. 
Savršeno oblikovana četkica omogućuje ravnomjerno nanošenje boje." 

Ovaj lak ću opisati tek u par crta jer sam vam ga samostalnog pokazala u OVOM postu, a nadograđenog u OVOM postu.

Odlično pigmentiran lak divnog kremastog finisha.
Vjerujem da će mnoge od vas biti zadovoljne s tek jednim slojem, dok sam ga ja ipak lakirala u dva sloja.
S obzirom da je divnog kremastog finisha, nadlak mu uopće nije potreban.

Suši se nešto sporije nego što sam navikla pa su mi oba sloja bila suha kroz petnaestak minuta.

S obzirom da je riječ o drogerijskom laku, moram reći da je poprilično dugotrajan.
Samostalno sam ga nosila već u dva navrata i svaki put je izdržao 3-4 dana bez ikakvih oštećenja.

Moram pohvaliti četkicu koja bi bila savršena da je mrvicu duža i mekša, no i ovakva kakva je - srednje duga, srednje gusta i divno zaobljena, je poprilično dobra.

Lak dolazi u količini od 13,5 ml, a cijena mu je 22,90 kuna.






wet n wild coloricon eyeshadow palette E3951 The Naked Truth





"Paleta od pet usklađenih boja za dnevni look ili večernji izlazak."

Što se tiče paleta sjenila, moram priznati da ih često gledam na wet n wild stalku ali do sad nisam kupila ni jednu iz razloga jer se uvijek uvjeravam da mi uistinu ne treba još jedna paleta na sve ove koje posjedujem. 
Tako da mi je baš drago da sam na recenziju dobila upravo paletu sjenila.

Ono što mi se na prvu svidjelo u ovoj paleti (iako će mnogi reći da prilično dosadna) je to što su sva sjenila u potpunosti nosiva i iskoristiva na dnevnoj bazi.
Osobno volim neutralne boje, pogotovo kad radim jutarnju smjenu jer tada nemam previše vremena za eksperimentiranje i obično idem na ziherašku neutralnu varijantu.
(Onda obično nabacim neki malo jači ruž i razbijem monotoniju i dosadu!)

Kao što možete primijetiti uz paletu dolazi mali kistić te spužvasti aplikator koje ja u biti ne upotrebljavam jer koristim neke druge kistove, no vjerujem da takvi alati, ma kakvi god bili uvijek dobro dođu za hitne popravke.

Što se tiče samih sjenila, paleta sadrži pet komplementarnih nijansi od kojih su dvije matt (Base i Definer), a ostale tri shimmeraste (Crease, Browbone i Eyelid), s time da je Crease najšljokičastija, no šljokice se na kapku ne primijete.

Pigmentacija varira od nijanse do nijanse, no generalno rekla bih da je paleta srednje pigmentirana.
Sjenila su fina i mekana te se lijepo nanose, neka se tek mrvicu truse, te se lijepo blendaju i daju nadograditi.
Svakako vam za jaču pigmentiranost i trajnost predlažem da ispod sjenila stavite i bazu za sjenila.

Paleta dolazi u količini od 6 grama, a cijena joj je 41,90 kuna.










wet n wild ultimate brow kit E963 Ash Brown





"Nemojte zanemariti obrve, one definiraju cijelo lice.
Set za obrve sadrži: mekani vosak koji formira obrve, dva pudera za definiciju, četkicu za lako nanošenje i malu pincetu."

Moram biti iskrena i napisati da sam prilikom biranja proizvoda za recenziju namjerno izabrala ovu paletu za obrve jer sam prije toga potrošila već dvije takve i bila prilično zadovoljna njima.
S obzirom da ne volim pisati negativne recenzije (pa ih i ne pišem jer na ovom blogu želim samo pozitivu!) znala sam da ću za ovu paletu imati samo riječi hvale.

Mislim da sam ovu paletu za obrve prvi put kupila prije koje dvije i pol, možda tri godine, tek koji dan nakon što je wet n wild kozmetika osvanula u mom DMu, i zaljubila se u nju na prvo korištenje.

U to sam vrijeme bila crvenokosa (sad sam smeđa s crvenkastim odsjajem ;)), i teško sam nalazila boju za obrve koja bi uz boju kose izgledala normalno i prirodno.

Ispočetka sam koristila samo ovu tamniju nijansu dok se nisam naučila igrati i nijansirati obrve, tako da sam krenem s svjetlijom nijansom koju prema luku obrva nadograđujem s tamnijom, a nakon luka lagano završavam s svjetlijom.

Sjenila su odlično pigmentirana i ne truse se te se njima vrlo lako barata.
Moram priznati da za uređivanje obrva u pravilu ne koristim ovaj kistić jer mi je premalen i nespretan za držanje, tako da za to koristim koso rezani essence kist.

No svaki put kad mi paletica ide kraju i kad kupim novu, onda staru premjestim u svoju "to go" kozmetičku torbicu u kojoj držim sve stvarčice koje bi mi mogle zatrebati tako da mi onda taj kist i pinceta uvijek dobro dođu, a na odmet nije ni ovo malo ogledalce na izvlačenje.

Što se tiče voska, njega sam koristila tek nekoliko puta, jer za njime nemam potrebe s obzirom da su mi obrve uredno podšišane i ne strše na sve strane. 

Cijena palete 23,90 kuna.







I to je to :)

Moram priznati da mi je i nakon skoro tri godine koliko je koristim, paleta za obrve apsolutni favorit, dok me ruž pozitivno iznenadio, toliko da sam u međuvremenu nabavila još dvije nijanse.

I iako ih ovdje nema, ne mogu ne spomenuti i apsolutno najbolje drogerijske ruževe - wet n wild megalast lip color.
O svoje prve tri nijanse sam već pisala davno u OVOM postu, a u međuvremenu se kolekcija (naravno!) povećala.

Jeste li već isprobale štogod od wet n wild proizvoda?
Kakvi su vaši dojmovi i koji vam je must have wet n wild proizvod?


Hvala vam na čitanju :*

2 komentara:

  1. Wet n wild kozmeika mi je jedan od najdražih drogerijskih proizvoda, Njihove palete sjenila su jako kvalitetne obožavam koristiti upravo ovu paletu koju si sad recenzirala, a najdraži su mi njihovi ruževi koje sam nedavno i ja recenzirala. Odličan post :)

    OdgovoriIzbriši
  2. Palete sjenila obožavam! Za sada imam Silent treatment gdje sam već došla do dna jednog sjenila. Pozitivno me iznenadio njihov tekući puder!

    OdgovoriIzbriši