srijeda, 9. prosinca 2015.

Misslyn 11F Satin Metal Nail Polish - Edgy



Moram priznati da sam ove jeseni vrlo vrijedna tako da su mi, (za divno čudo) od svih jesenskih favorita, za pokazati ostala još samo dva, a jedan od njih vam predstavljam danas!

Ovaj krasan Misslyn satenskog mat finiša sam osvojila kod drage Vedrane s bloga Cajkine kandže i sve njihove boje.
U biti, osvojila sam čak četiri laka, koja ću vam, naravno, pokazati u nekim od narednih postova.
Moram reći da je to bilo ravno čudu, s obzirom da vrlo rijetko igram nagradne igre, a još rjeđe (čitaj nikad) nešto osvojim.
Kad već spominjem čudo, ovi lakovi su kod mene završili tek nakon trećeg odabira dobitnice, jer se na moju sreću, dvije dobitnice nisu javile...
Pa, tko im je sad kriv... :D






S obzirom da vam ga pokazujem prvog, lako je za zaključiti da mi je od četiri osvojena laka, ovaj favorit.
Kao prvo tamni je, ima šljokice i šećer za kraj - divnog je baršunastog mat završetka.
Možda se pitate zašto sam napisala satenskog, odnosno baršunastog finiša, pa iz razloga jer je lak na dodir (kad biste pogladile nokat :D) baš takav, poput finog satena. Na dodir nije onako klasično gladak i običan.
(Jesam ga zakomplicirala, zar ne?!?)
Kad bih ga uspoređivala, rekla bih da je na dodir poput Golden Rose matte velvet linije lakova.

Na laku piše i da je ovo metal(ik) lak, odnosno da bi trebao biti i takvog finiša, no za taj efekt bi vam ipak dobro došao sloj običnog nadlaka.

Lak je srednje gustoće i srednje je pigmentiran.
Baza mu je tamna, nešto između tamno plave i antracit sive s bezbroj sitnih šljokičastih čestica u plavoj, ljubičastoj, žutoj i roza boji.

Mislim da sam komotno mogla stati nakon dva ravnomjerno nanešena sloja, međutim na kraju sam se odlučila za još jedan, kako bih bila sigurna da su mi i rubovi ravnomjerno nalakirani te kako bih dobila bogatiju i puniju boju.

S obzirom da sam stavila tri sloja, moram pohvaliti brzinu sušenja, jer su mi sva tri sloja bila suha kroz petnaestak minuta.

Četkica mu je vrlo nezanimljiva, srednje duga, srednje debela i ravno rezana, no vjerujem da je to neki standard i da ne biste trebale imati problema s aplikacijom.

Lak dolazi u količini od 10 ml, a mislim da mu je kod nas cijena oko 40 kuna.













I to je to :)

Nisam gore napisala, no ovo su ujedno i prvi Misslyn lakovi u mojoj kolekciji.
S obzirom da mi se ovaj toliko svidio, mislim da ću idući put malo pozornije pogledati ponudu i paletu boja, jer mi do sad iskreno Misslyn lakovi uopće nisu plijenili pažnju.


Kako Vam se sviđa???
Jeste li već isprobale Misslyn lakove?
Imate li koje favorite za preporučiti?


Hvala Vam na čitanju :*


Broj komentara: 6:

  1. Uf, uf, uf, kako si ti ovo lepo namazala i uslikala!
    Da znaš da mi je drago što su došli upravo do tebe. Em si zaslužila, em se i mi možemo radovati kada vidimmo tvoje sličice. :D

    OdgovoriIzbriši
  2. Fantastičan! Koji fotić koristiš ako nije tajna? Fantastične su ti fotogragije pa me zanima marka jer intenzivno razmišljam o promeni mog aparata.

    OdgovoriIzbriši
  3. Šljokice su mu savršene, a i ceo lak isto. :)

    OdgovoriIzbriši