petak, 4. prosinca 2015.

Essence TE Merry Berry




Danas sam vam odlučila pokazati najiščekivaniju essence kolekciju Merry berry!

Mislim da smo svi posljednjih dana vjerno hodočastili u Bipu, Kozmo i DM i čekali da se 'the kolekcija' pojavi na stalcima.

Ja sam imala puno sreće pa sam dio proizvoda dobila od Essence-a, na čemu im se ovim putem od srca zahvaljujem, dok sam lakove kupila čim su se pojavili u prodaji.


S obzirom da proizvode imam jedva 3-4 dana, naravno da ih nisam uspjela sve dobro isprobati, tako da nisam u mogućnosti napisati detaljnu recenziju, no post sam odlučila objaviti zbog swatcheva kako bih nekome olakšala odabir prilikom kupnje.
Iako, ako mene pitate - SVE vam TREBA!
:D

Što o kolekciji kažu iz Essencea:

Very berry! Vrijeme blagdana samo što nije počelo i tijekom prosinca essence nudi sjajne proizvode za moderan Božićni stil sa trendovskom kolekcijom “merry berry”. Crvene i ljubičaste nijanse u kombinaciji sa svjetlucavom zlatnom i cooper koje se savršeno nadopunjuju. Proizvodi u trendovskoj kolekciji osiguravaju wow pojavljivanje: usne i nokti sjaje u intenzivnim nijansama, ekstravagantnima za svaku zabavu. Mirisni puder za tijelo pruža licu i dekolteu nježan sjaj, a zbog slatkog pakiranja čini ga idealnim poklonom. Miris za kosu pruža kosi zlatni glamurozan dodir kao i prekrasan miris toaletne vode “ like the party of my life”.


merry berry – highlighter powder*




01 i love my golden pumps


Svjetlucave zvijezde. Nježna, puderasta tekstura higlightera dolazi sa ljupkim otiskom zvijezdica. Pruža tenu nježan I zlatan sjaj za prekrasan sjajni izgled.

Moram priznati da padam na highlightere i svaki put kad izađe neki LE dobijem poriv da ga odmah kupim, no bez obzira na to, vjerovale ili ne - u svojoj kolekciji imam tek dva highlightera i jednu paletu koju sam dobila (s rumenilima, bronzerima i highlighterima).

No, bez obzira što im uspješno odolijevam, vjerujem da ovome ne bih odoljela, jer ma mislim pogledajte ga!!! 
Istina, ambalaža mu nije bogznašto, no zato sam totalno pala na ove reljefne zvjezdice!

Riječ je o zlatnom highlighteru, toplog tona, koji je za sad vrlo kompaktan i vrlo se lako nanosi, te se nadam da će tako i ostati i da se neće početi mrviti i trusiti.

S obzirom da nisam ljubitelj highlightera s krupnim šljokicama i disko bling bling efektom, ovaj mi je zbog svoje suptilnosti i svilenkastog finiša odličan za svaki dan.
Ukoliko volite malo jači efekt, možete ga nadograditi, no morate paziti kako ne biste pretjerale i dobile cakey efekt.

Dolazi u količini od 9 grama, a cijena mu je 28,90 kuna.

Sastojci:
TALC, MICA, OCTYLDODECYL STEAROYL STEARATE, MAGNESIUM STEARATE, DIISOSTEARYL MALATE, HYDROGENATED POLYISOBUTENE, TIN OXIDE, CAPRYLYL GLYCOL, HEXYLENE GLYCOL, BENZYL ALCOHOL, DEHYDROACETIC ACID, PHENOXYETHANOL, CI 77491, CI 77492, CI 77499 (IRON OXIDES), CI 77891 (TITANIUM DIOXIDE).







merry berry – scented gold dust powder*




01 i love my golden pumps


Puder u prahu. Puder osigurava nježan zlatni sjaj na licu i dekolteu za prekrasne naglaske. Zaobljena, zlatna bočica sa pumpicom će zasigurno privlačiti poglede na polici u kupaonici.

Moram priznati da mi je ovo, iako ću ga koristiti najmanje, najdraži proizvod iz cijele kolekcije.
Bočica mi je prekrasna, a općenito obožavam proizvode na ovu vintage pumpicu.
Napisala sam da ću ovaj proizvod koristiti najmanje, no to nije zato jer mi se ne sviđa, a ne ne, već zato što ću ga maksimalno štedjeti da mi što duže potraje :)

U bočici se nalazi zlatni puder blagog mirisa koji se ravnomjerno rasprši po koži te joj da prekrasan fairy sjaj.

S obzirom da je riječ o puderu, preporučam da ga raspršujete na kožu nakon losiona za tijelo kako bi se imao na što 'prilijepiti', jer će sa suhe kože s vremenom otpasti.

Puder dolazi u količini od 5 grama, a cijena mu je 29,90 kuna.

Sastav:
MICA, AVENA SATIVA (OAT) STARCH, TALC, SILICA, METHYLPARABEN, PROPYLPARABEN, PHENOXYETHANOL, PARFUM (FRAGRANCE), BENZYL ALCOHOL, BENZYL BENZOATE, BENZYL SALICYLATE, HEXYL CINNAMAL, HYDROXYCITRONELLAL, CI 77491, CI 77492, CI 77499 (IRON OXIDES), CI 77891 (TITANIUM DIOXIDE).







merry berry – eyeshadow*





Naglašene oči. Visoko pigmentirana sjenila za oči u ljubičastoj i cooper nijansi pružaju prekrasan, metalik efekt. Dugotrajna i nježna tekstura sjenila je lagana za nanošenje.

01 the perfect dress
02 the masked ball

Moram priznati da me na prvu privuklo ovo neutralno sjenilo, međutim nakon što sam ga isprobala, mrvicu sam ostala razočarana slabom pigmentacijom.
Da se razumijemo, sjenilo mi se i dalje sviđa, ali bila bih sretnija da je pigmentiranije.
Divne je neutralne šampanj boje i kapcima da samo jedan suptilan sjaj, tako da će biti dobro za no make up look.

Za razliku od njega, 02 the masked ball je nešto pigmentiranije sjenilo, no primijetila sam da je malo praškast i da se malo trusi, tako da vam preporučam da prilikom nanošenja ispod oka stavite maramicu ili da višak sjenila otresete s četkice.
Osim što je dobre pigmentacije, odlično se blenda tako da ukoliko volite malo jači make up na očima ili smokey eye, svakako ga uzmite u obzir.

Sjenila dolaze u količini od 2,5 grama a cijena im je 16,90 kuna.

Sastojci:
TALC, MICA, OCTYLDODECYL STEAROYL STEARATE, MAGNESIUM STEARATE, DIISOSTEARYL MALATE, HYDROGENATED POLYISOBUTENE, CARNAUBA (COPERNICIA CERIFERA) WAX, POLYLACTIC ACID, BIS-DIGLYCERYL POLYACYLADIPATE-1, AQUA (WATER), TIN OXIDE, CAPRYLYL GLYCOL, HEXYLENE GLYCOL, BENZYL ALCOHOL, DEHYDROACETIC ACID, PHENOXYETHANOL, CI 77491, CI 77492, CI 77499 (IRON OXIDES), CI 77891 (TITANIUM DIOXIDE).








merry berry – lipstick*





Sjaj vs. mat. Usne će zasigurno privlačiti poglede zahvaljujući dugotrajnom ružu u tamnoj berry, intenzivnoj berry-rozoj I svjetlo crvenoj nijansi. Berry I berry-roza osiguravaju nježan sjaj dok crvena nijansa omogućuje izražajne usne sa mat završetkom

01 let's the berry-tales begin
02 pink & perfect
03 red rocks

Nije tajna da osim lakova obožavam ruževe za usne, tako da sam se veselila i ovima.

Znala sam da će mi se 02 pink & perfect svidjeti na prvu jer obožavam fuksijaste tonove, tako da mi je drago što nisam ostala razočarana, no iznenadio me i najtamniji ruž 01 let's the berry-tales begin.

S obzirom da sam izrazito svjetloputa, do sad sam izbjegavala tako tamne ruževe, no u ovog sam se zaljubila na prvu!
On je taman ali ne toliko da bih s njime izgledala poput duheka, i ono bitno solidno je pigmentiran tako da se ravnomjerno nanosi pa nemam ćelava mjesta na usnama.

Kao što sam spomenula, ruževi su solidno pigmentirani, ne prejako, ali uz dva-tri premaza dobije se potpuno prekrivanje usana.
Vrlo su podatni i lako ih je nanijeti.
Za sad nisam primijetila da bi mi se nakupljali u kutu usana, no svakako ih planiram nositi uz olovku kako bih spriječila eventualno razlijevanje preko ruba usana.

Ovaj crvenkasti 03 red rocks bi trebao biti mat, međutim ne bih rekla da je mat. Istina, nije kremast poput fuksijastog i ovog berry, međutim daleko je to od pravog mat finisha.

Ruževi dolaze u količini od 3,8 grama, a cijena im je 19,90 kuna.

Sastojci:
RICINUS COMMUNIS (CASTOR) SEED OIL, ETHYLHEXYL PALMITATE, POLYBUTENE, OCTYLDODECANOL, CANDELILLA (EUPHORBIA CERIFERA) WAX, POLYETHYLENE, MICA, DISTEARDIMONIUM HECTORITE, PENTAERYTHRITYL TETRA-DI-T-BUTYL HYDROXYHYDROCINNAMATE, PARFUM (FRAGRANCE), BENZYL ALCOHOL, CI 15850 (RED 7 LAKE), CI 42090 (BLUE 1 LAKE), CI 77492 (IRON OXIDES), CI 77891 (TITANIUM DIOXIDE).








03 red rocks






02 pink & perfect






01 let's the berry-tales begin






merry berry – nail polish





01 the masked ball
02 purple with purpose
03 pink & perfect
04 red rocks

Luksuzan lak za nokte. Ove zime nokti će zablistati u nijansama tamnoj ljubičastoj, shimmering ljubičastoj, intenzivno berry-rozoj i svijetlo crvenoj. Pružaju noktima sjajan, dugotrajan završetak sa savršenim prekrivanjem. Pakiranje laka za zlatnim, zaobljenim čepom pretvara lak za nokte u prekrasan dragulj. 

I lakovi iliti šećer za kraj...
S obzirom da u ova 3-4 dana nije bilo sunca (govorim o vremenu kad sam doma i u mogućnosti fotografirati), za sad vas ostavljam samo s swatchevima na 'štapićima' dok ću lakove na noktima pokazati u sljedećem postu.
Imala sam najbolju namjeru pokazati vam ih na noktima, no sunce je bezobrazno sjalo samo kad sam bila na poslu, a kad sam bila doma magla se vukla do podneva ili je već bio mrak!

No, ono što ću svakako pohvaliti je prekrasna bočica, netipična za essence lakove.
Kupila sam samo ova četiri, zlatni topper nisam jer nisam preveliki ljubitelj zlatne boje, a osim toga već imam sličan topper.
Sad mi je malo žao, jer ako ništa drugo, super bi izgledao kao ukras na stolu :P

Lakovi dolaze u količini od 8 ml, a cijena im je 16,90 kuna.






Kolekcija je, do prodaje zaliha, dostupna u svim DM, Kozmo i Bipa trgovinama!


I to je to :)

Ne znam za Vas, no meni je ovo najljepša essence TE kolekcija!
S trona mi je skinula prošlogodišnju blagdansku kolekciju Come To Town.

Još bi se jednom željela zahvaliti essence timu što su me se sjetili prilikom podjele PR proizvoda kao i ljubaznoj prodavačici Maji u DMu što me imala na brizi, pa sad imam sve željene lakove iz kolekcije.


Jeste li uspjele uloviti štogod od ove kolekcije?
Što Vam se najviše svidjelo?


Hvala Vam na čitanju :*


*PR prozvodi

Broj komentara: 19:

  1. Pregledala i pročitala sve, i iskreno, teško se odlučiti šta je najbolje! Jednostavno je sve savršeno, od dizajna, cijene, o bojama da ne govorim. Uf, teška odluka, a ovaj puder u prahu, jednostavno vrh!! Sličan sam imala davnoooo, koristila sam za doček Nove godine, mislim da je bio Pupin, čak sam ga koristila i kao sjenilo za oči. Svaka čast !!!

    OdgovoriIzbriši
  2. Slažem se, jedna od najlješih kolekcija do sad :) Meni se najviše sviđa ovaj najtamniji ruž 01 let's the berry-tales begin i lakovi ofc :D Nije da mi trebaju, al' flašica je tak divna i krasna da bum si morala bar jednog uzeti :D

    OdgovoriIzbriši
  3. DIvne su ti fotografije *.*
    Mene zanimaju samo lakovi, i to zbog bocice, ne toliko zbog boje, imam more slicnih.
    I bocica s puderom, na pumpicu je lijepa, ali vidjet cemo ako ih uopce i nadjem igdje.

    OdgovoriIzbriši
  4. divne slike :) sve mi je divno iz ove kolekcije,uopće namam favorita :D

    OdgovoriIzbriši
  5. Sve je divno, i hajlajteri, i senke i ruzevi, , a tek lakici' Nazalost, kod nas u MK ni traga ni glsa od ove kolekcije. :(

    OdgovoriIzbriši
  6. Izgleda da je Essence pravu stvar cuvao za kraj godine. :) Ova kolekcija je odlicna. Mene privlaci zlatni toper i taj ljubicasti karmin.

    OdgovoriIzbriši
  7. Stigla je i kod nas. Vrlo verno si predstavila sve, i stvarno divno izgleda, ali ja bih uzela samo senke za oci i ovaj treci lak za nokte u berry nijansi.

    OdgovoriIzbriši
  8. Koje fotkeee aaaaaaa, svaki put kad sam loše volje doću pogledati ove fotke da me razvesele, prrredivne suuu :D :D Svaka ti čast :) A Od Merry Berry moram uloviti još ljubičasti ruž i koji lakić :D

    OdgovoriIzbriši
  9. Zaista divna kolekcija:) Kupila sam ruž u najtamnijoj nijansi te lak drugi po redu na swatch-u, a nisam odoljela niti zlatnom topperu jer je divan i zaista nije nešto slično što su do sada ponudili. :)

    OdgovoriIzbriši
  10. odlično i prekrasno te naravno da mi sve treba :) a prvenstveno tvoj fotić :) lol..ne znam jesam li već pitala-ali koji fotić imaš? slike su ti stvarno odlične :D

    OdgovoriIzbriši
  11. Željela sam tamno ljubičasti ruž i vidim da nije toliko taman koliko sam mislila pa mi i nije sad toliko žao što ga nisam pronašla. Predivna kolekcija i sviđa mi se sve :D

    OdgovoriIzbriši
  12. Fantastično odrađena najava/prvi dojmovi! Stvarno uveliko pomažu pri pripremi na kozmetički lov :) Fotke su ti prekrasne, baš zrače blagdanima :)

    OdgovoriIzbriši
  13. Definitivno je najlepša kolekcija! :)

    OdgovoriIzbriši
  14. kolekcija je fantasična i rekla sam mojima da kupuju sto god nadu od nje!

    OdgovoriIzbriši
  15. Ja sam oduševljena highlighterom i ruževima. Jel netko u Zagrebu naletio na ljubičasti ruž?

    OdgovoriIzbriši
  16. predivne su ti slikice <3 da bar rade više ovako dobrih kolekcija :)

    OdgovoriIzbriši
  17. Svakako moram pohvaliti fotkiće koje su diivne :) Što se ove kolekcije tiče neznam šta mi se više sviđa, ali ovaj zlatni puder definitivno moram kupiti :D

    OdgovoriIzbriši
  18. Sjenilaaaa, divnoća! A slike su ti tako krasne da je to čudo! Odličan post :)

    OdgovoriIzbriši
  19. Ova kolekcija im je ja mislim totalni hit!! Moram pohvaliti sličice, izvrsne su, svaka čast
    http://5forstyle.blogspot.hr/

    OdgovoriIzbriši