utorak, 15. prosinca 2015.

Essence Merry Berry lakovi



Već sam vam pokazala i predstavila najiščekivaniju Essence TE kolekciju ove godine, naravno govorim o kolekciji Merry Berry (klik), a danas sam vam odlučila pokazati i swatcheve lakova na noktima.


Moram priznati da se pisanje posta odužilo, no ovaj put ne zbog nedostatka vremena već zbog nedostatka sunca i magle koja se danima vukla, pa nisam bila u mogućnosti napraviti iole prihvatljive fotografije.

No, malo po malo, dan po dan, uspjela sam pofotkati sve lakove i natipkati par riječi.

Što kažu iz Essencea:

Luksuzan lak za nokte. Ove zime nokti će zablistati u nijansama tamnoj ljubičastoj, shimmering ljubičastoj, intenzivno berry-rozoj i svijetlo crvenoj. Pružaju noktima sjajan, dugotrajan završetak sa savršenim prekrivanjem. Pakiranje laka za zlatnim, zaobljenim čepom pretvara lak za nokte u prekrasan dragulj. 




Moram priznati da sam zbog lakova doslovno šest dana za redom hodočastila u DM i gnjavila 'tete prodavačice' pitanjima da li je stigla kolekcija, da bi mi se sreća osmjehnula šestog dana kad sam kupila sva četiri laka.
Nekako sam mislila da mi zlatni Top Coat ne treba, jer nisam preveliki ljubitelj nepravilnih šljokica kao uostalom ni zlatne boje.

No, kad sam nakon dva dana kupovala hranu za svoje male dlakavce (sjećate se Smuceka i Smradaca???), na polici je bio još samo jedan zlatni TC i jednostavno sam ga morala uzeti da ne bude jadan tužan i usamljen.
Možda ga neću previše često lakirati, ali super će izgledati na radnom stolu (nema šanse da te bočice čuvam u Helmeru!) s ostalom ekipom! :D

Uglavnom, kolekcija se sastoji od četiri laka:

01 the masked ball
02 purple with purpose
03 pink & perfect
04 red rocks

I jednog nadlaka:

01 i love my golden pumps

Što se samih lakova tiče, moram napomenuti da su svi izrazito pigmentirani što me ugodno iznenadilo i svi dobro prekrivaju u jednom sloju, iako sam ih ja po običaju lakirala u dva sloja.
Krasnog su kremastog finisha tako da vam nadlak neće trebati, osim ukoliko ga stavljate kako biste produljili vijek trajanja manikuri.

Najduže sam nosila 01 the masked bal i to puna četiri dana (dok sam čekala sunce da stavim sljedeću nijansu), i moram reći da sam imala tek mali tipwear na kažiprstima, što pripisujem čestom tipkanju po tipkovnci.

Lakovi se suše relativno brzo, mislim da su mi oba sloja bila suha kroz 7-8 minuta, jedino se zlatni nadlak sušio malo duže jer sam njega stavila malo izdašniji sloj.


Lakovi dolaze u količini od 8 ml, a cijena im je 16,90 kuna.


Kao što vidite, bočice su preeekrasne i male, a sukladno njima i četkica je nešto kraća, kao i drška.
Mene osobno to nimalo ne smeta i nisam imala nikakvih problema prilikom aplikacije.




01 the masked ball



Prvi u nizu i već favorit.
Moram priznati da mi je u bočici ova boja bila lijepa, no ništa posebno, sve dok ga nisam nalakirala na nokte i zaljubila se na prvi pogled.

Da se razumijemo, boja je ostala ista nije se promijenila, no ono što me oduševilo je kako ta boja odlično pristaje uz moj ten.
U posljednje vrijeme me jako privlače tamne boje, kako na noktima tako i na usnama, pa mislim da će se ovaj ljepotan češće šetati na mojim noktima.











02 purple with purpose



Ako me pratite već neko vrijeme onda znate da nisam preveliki ljubitelj lakova sedefastog finisha tako da sam bila malo skeptična po pitanju ovog laka.
No to je bilo sve dok ga nisam nalakirala na nokte.
Naime u bočici on izgleda kao da je sedefasti, no na noktima se to uopće ne primjećuje, tako da sam poprilično odahnula.











03 pink & perfect



Na prvu sam mislila da će ovo biti moj favorit, jer mislim pa pogledajte ga, to je 'moja' boja, no na kraju je zauzeo drugo mjesto :)

Riječ je o divnoj berry boji, vrlo bogatoj i punoj, meni baš divnoj!

Ukoliko niste uspjele uloviti ovog ljepotana, reći ću vam da je dosta sličan AVON Gel Finish laku u nijansi Very Berry, starom Essence Colour & Go laku u nijansi be berry now, te je nešto svjetliji od Essie bahama mame.











04 red rocks



Riječ je o divnoj crvenoj boji koja blago vuče na koraljnu.
Iskreno, nisam baš ljubitelj crvenih lakova na noktima, no ovaj je baš blagdanski tako da sam ga prigrlila bez većih problema :D











01 i love my golden pumps



Riječ je o divnom Top Coatu, za kojeg sam ispočetka mislila da mi ne treba, ali sam ga nakon dva dana ipak uzela i moram priznati da nisam požalila :D

Uglavnom nadlak je prozirne baze s bezbroj zlatnih nepravilnih komadičaka.
Ne bih ih nazvala šljokicama jer nemaju pravilnu formu.
Moram priznati da me iznenadila gustoća šljokica, koje se za divno čudo ne trebaju 'pecati'.
Na noktima imam jedan sloj šljokica i naravno izdašan sloj nadlaka da ih zagladim.











I to je to :)


Moram priznati da je moj apsolutni favorit, totalno neočekivano 01 the masked ball, iako mu je, totalno očekivano, 03 pink & perfect odmah za petama!

Nadam se da ste i vi uspjeli uloviti koju od ovih divnih bočica!

Koji su vam favoriti?

Hvala Vam na čitanju :*



Broj komentara: 15:

  1. Sad mi je baš žao što nisam kupila ni jedan!! Dok sam ih gledala bili su mi sasvim obični a sad na tvojim noktima sve izgleda predobro.
    Meni su 02 i 03 pre-pre-pre divni-krasni-savršeni.
    Sutra ću virnuti u bipi da nije slučajno koji ostao u nekoj ladici.....
    Još uvijek očekujem post na temu:
    Uklanjanje "nereda"sa okolne kožice nakon lakiranja...sigurna sam da je kod tebe sve kao po špagi i ni približno ne napraviš nered kao ja (i možda još netko)pa eto pomagaj...😊😙

    OdgovoriIzbriši
  2. Ja sam uspijela kupiti samo jedan ruž i to je ostao zadnji. ;)
    Predivni su lakići, al su ti nokti i fotke fantastični. :D

    OdgovoriIzbriši
  3. ja sam planirala kupiti koji lak al jednostavno nisam uspjela sve se prodalooo :/ :P

    OdgovoriIzbriši
  4. predivni su, predivni <3 sve sam ih ulovila! :D

    OdgovoriIzbriši
  5. Nadlak je definitivno pobednik, moram ga uzeti. A od lakova izdvajam the masked ball i purple with purpose, možda mi je drugi mrvicu lepši. :)
    Svi ti predivno stoje. :)

    OdgovoriIzbriši
  6. meni su sve boje predivne! u mom dm-u ova linija nije dosla a vidim da još nesto sjenila imaju iz kolekcije arriba

    OdgovoriIzbriši
  7. Meni se najvise dopada The masked ball. Toper me uzivo nije odusevio iako sam htela da ga kupim. Na kraju sam kupila samo najtamniji karmim. :D

    OdgovoriIzbriši
  8. Kupila sam 02 i 03, a planiram kupiti i ostala 3 iako bi crvenu mogla preskočiti. Mada sumnjam da ću uspjeti izdržati da je ne uzmem, ta bočica mi je predivna! *-*

    OdgovoriIzbriši
  9. Ovo su jedni od ljepših lakova ikad!

    OdgovoriIzbriši
  10. E sav ovaj hype oko merry berry kolekcije me zaobisao u sirokom luku dok ne vidjeh tvoje fotke. Ma ti i gabrini od marku sto smrdi da nalakiras i uslikas ja bih pozeljela da ga imam. Vracam se peti put da gledam slike tako su prelijepe, divim se tvom umijecu fotkanja ♡.♡

    OdgovoriIzbriši
  11. Nisu me oduševile toliko boje, iako su pakovanja prelepa, tako da sam uzela samo highlighter. Ali moram priznati da jako lepo izgledaju svi lakovi na noktima. :)

    OdgovoriIzbriši
  12. mjerkala i mjerkala, a na kraju nisam uzela ni jednog jer mi se sve čini već viđeno... sad mi je žao, taj najtamniji predobro izgleda :D

    OdgovoriIzbriši
  13. Ne znam koji ti lepše stoji.
    Inače, i ja kao Žana sve nešto gledala, gledala pa preskočila.

    OdgovoriIzbriši
  14. Predivne su ti fotografije a na tvojim noktima i lakovi izgledaju glamurozno, poželim ih sve i odmah.

    OdgovoriIzbriši