utorak, 23. prosinca 2014.

Avon Hidrokolor Cozy Mauve



   Već sam u dva-tri navrata pisala da osim lakova za nokte jako volim i ruževe, tako da jednostavno nisam mogla ne iskoristiti popust u zadnje dvije Avon kampanje i ne počastiti se s par nijansi ovih hvaljenih ruževa.


   Prvo sam razmišljala da vam pokažem sve ruževe, no kako ovi ruževi postoje već neko vrijeme, imale ste ih već prilike vidjeti na nekoliko blogova pa ću vam na kraju posta samo ubaciti linkove na koji od njih...

   Tako da vam danas predstavljam samo ruž iz ovogodišnje blagdanske Limited Edition kolekcije pod nazivom Cozy Mauve.




   Ruž, za razliku od klasične Hidrokolor postave, dolazi upakiran u kartonsku kutijicu, sama ambalaža ruža je klasična, no na vrhu ima dodatak u obliku plastičnog kamenčića (nešto kao imitacija dijamanta).

   Na dnu ruža piše naziv nijanse.

   Ruž dolazi u količini od 3,6 grama a regularna cijena mu je 49 kuna, s time da sam ga ja uzela sad dok je bio na popustu po cijeni od 25 kuna!

   U novoj kampanji 01/2015 koja počinje 24.12. ga možete naručiti po cijeni od 27 kuna :)





   Odmah na početku bi istaknula da mi se ruž bez daljnjega sviđa, no da sam također kad mi je narudžba stigla, ostala razočarana jer ruž uopće ne izgleda kao na slici u katalogu!

  Naime na slici u katalogu (klik klik) ruž je nešto poput boje fuksije, dok u živo uopće tako ne izgleda - gledamo ovog trećeg s lijeve strane iliti drugog s desne strane :D

   Ok ja sam svjesna da ruževi koji u nazivu imaju mauve izgledaju dosta prirodno i većinom su u boji mesa, ali sam se ipak prilikom narudžbe vodila slikom u katalogu.

   Inače imam naviku prije narudžbe full size ruža naručiti testere da sve što me zanima isprobam, no nažalost ova LE kolekcija nema testere.




   Boju ruža vidite na fotografijama, jelte, tako da neću sad pokušavati riječima opisati kako izgleda jer mi to baš i ne ide najbolje :)

   Ruž je krasne kremaste teksture i jedan je od rijetkih (ne samo taj, već cijela Hidrokolor linija) ispod kojeg ne trebam stavljati balzam za njegu usana.

   Krasno se maže, ne preljeva mi se van linije usana i ne nakuplja mi se u rubovima.

   Što se trajnosti tiče ja ga uz 2-3 popravka nosim tijekom jedne smjene na poslu, tako da mogu reći da je srednje postojan.

   Što se finiša tiče, nešto je između blago šljokičastog i sedefastog, no izgleda vrlo prirodno i nenapadno, pa ako niste ljubitelj jarkih boja vjerujem da bi vam se mogao svidjeti :)

   Sastav za znatiželjne:




Slijedi jedna fotografija na suncu, čisto da vidite te fine sitne šljokice...




... i dvije u zatvorenom prostoru na dnevnom svjetlu i bez upotrebe bljeskalice!





   I za kraj ću vam još pokazati sve ruževe koje sam kupila
S lijeva na desno:
Sangria
Knock Out Pink
Berry Berry Nice
Carnation
Very Violet
Cozy Mauve




Iskreno ja sam za sad vrlo zadovoljna, da ne kažem oduševljena ovom linijom tako da vam od srca preporučam da iskoristite popust i nabavite barem jedan primjerak.

Što se tiče moje WL ovih ruževa, ja sam kupila sve nijanse koje sam željela tako da sam do daljnjega mirna :)

I za kraj eto linkovi gdje možete vidjeti neke od ovih ruževa:

Kako se vama sviđaju ovi ruževi?
Imate li već koji iz ove linije i kako ste zadovoljne njima?

I još jedno pitanje - koliko vas smetaju nevjerodostojne boje artikala u katalozima u usporedbi s proizvodom 'u živo'?

Do sljedećeg tipkana...
... nemojte pretjerivati s čišćenjem i pečenjem kolača! :D

Mala Palčica


Broj komentara: 7:

  1. Ja ih obožavam, pogotovo svoj novi Matte Grape, odličan je! Ali da, Avon neke nijanse (tj većinu njih) ne prikazuje vjerodostojno u katalogu tako da sam se jednom vrlo neugodno iznenadila kada mi je stigao ruž :)

    OdgovoriIzbriši
  2. Jako lijepa nijansa iako po mom ukusu malo previše shimmera.

    OdgovoriIzbriši
  3. Sviđa mi se nijansa, definitivno nije prenapadna, a i plus je sto ga nije potrebno kombinirati s balzamom. Slazem se, mene također iritiraju pogresno prikazane boje u katalozima..

    OdgovoriIzbriši
  4. Prekrasna nijansa i odlično ti stoji! <3 Ja tek 'pokušavam ući' u svijet ruževa, ma nemogu im odolit kad vidim tebe i ostale bloggerice, ali mislim da će moja potraga za njima dosta potrajati, ne volim ni shimmere, ni žarke boje, ni sjaj, katastrofa sam ahah. :D ......taman da ću nešto pojest pa peć kolače, jučer dezinficirale sve površine ahhaha #ocd ;D

    OdgovoriIzbriši
  5. Ubićete me sa ovim swatchovanjem novih ruževa. Moram nabaviti neki :)

    OdgovoriIzbriši
  6. Divne boje,nisam ljubitelj shimmera,ali zato Avon ima sve finiše i sve nijanse :D

    OdgovoriIzbriši
  7. mene bi prije privukla ta sangria, ali zato tebi ovaj super stoji :D

    OdgovoriIzbriši