petak, 26. prosinca 2014.

KIKO Nail Lacquer 493 Vino Perlato   S obzirom da je jučer bio Božić, kao prvi 'zimski favorit' odlučila sam vam pokazati krasan KIKO u nijansi 493 naziva Vino Perlato. - Na bočici pišu samo brojevi dok naziv nijanse piše na KIKO službenoj stranici.


   Ovi lakovi imaju jednu veliku manu, a to je da su nedostupni u Hrvatskoj te ih možete naručiti s KIKO stranice ili si kao i ja nađete nekog tko putuje u Italiju i tko vam je voljan malo pronjuškati po njihovom dućanu :D

   Ja na svojim KIKO primjercima moram zahvaliti dragoj Sonji <3

   Odlučila sam vam ovu divotu pokazati prvu iz razloga jer za vrijeme Božićnih blagdana volim na noktima nositi crveno (vjerujem da je tako s većinom vas!).
   Do sad sam obično nosila China Glaze Ruby Pumps, no ove godine sam ga ipak odlučila staviti po strani i dati priliku nekoj drugoj nijansi.
      KIKO lakovi dolaze u količini od 11 ml a cijena im je 2,90 eura.

   Ova linija ima prekrasnu široku paletu boja i iskreno mami vas da skupite sve! 

   Što se tiče pigmentiranosti i pokrivenosti, ona vjerujem varira od nijanse do nijanse, no ovaj moj Vino Perlato je prilično pigmentiran i na noktima sam potpunu prekrivenost postigla s dva sloja, iako vjerujem da će neke zadovoljiti i samo jedan.

   Vrijeme sušenja mu je solidno, a što se trajnosti tiče meni je na noktima (prilikom prvog nošenja, sad ga već drugi put nosim) izdražao tri dana bez oštećenja, no onda sam ga skidala jer sam željela isprobati neki drugi lak.
   Četkica mu je standardna za sve KIKO lakove, srednje duga, gusta i ravno rezana, te vjerujem da s aplikacijom ne bi smjeli imati problema :)

   Što se teksture tiče, moram napomenuti da je srednje gust, tamnocrvene baze te je pun sitnog shimmera u crvenoj i zlatnoj boji.

   Moram priznati da me taj zlatni shimmer u bočici na prvu malo zabrinuo, međutim na noktima se on gubi i ne dolazi do izražaja.


Sve u svemu, riječ je o jednom krasnom 'blagdanskom' laku :)

Nadam se da vam se sviđa moj izbor prvog zimskog favorita!

A da vas ne zadržavam previše od svih blagdanskih 'dužnosti', ovdje ću stati i zaželjeti vam sretne i ugodne blagdane!!!

Uživajte (i ne pretjerujte)!!!

Mala PalčicaBroj komentara: 13:

 1. Prekrasno izgleda, meni se sviđa Kiko četkica, izgleda predivno. :)

  OdgovoriIzbriši
 2. predivno, predivno <3
  kao kuglice na boru <3

  OdgovoriIzbriši
 3. Izgleda toplo i vatreno. Veoma mi se sviđa i baš je prigodan za ovo vreme.

  OdgovoriIzbriši
 4. ako nije rubyca bome i vino super izgleda za bozic :)

  OdgovoriIzbriši
 5. baš je moćna i definitivno prigodna boja :D

  OdgovoriIzbriši
 6. Savršeno izgledaaaa, a o tvojim noktima da i ne govorim jer mislim da to napomenem svaki put :D Više od savršenih :)

  OdgovoriIzbriši
 7. Savrsen za Bozicne praznike i prekrasno ti stoji! :-)

  OdgovoriIzbriši