srijeda, 26. veljače 2014.

Avon Speed Dry - Strawberry

  

 Prije par mjeseci sam preko Avon kataloga naručila tri laka iz (tada) nove Speed Dry 30' linije - Presto Plum, Strawberry i Swift Sorbet.  
   Presto Plum sam vam već pokazala u ovom postu, a danas sam (opet) odlučila nalakirati Strawberry. Inače već sam nekoliko puta nosila taj lak ali nikako da uhvatim malo vremena da ga i poslikam - a danas mi je to konačno pošlo za rukom, pa eto i posta :).
   Moram priznati da sam prilikom naručivanja lakova pala na naznačenu brzinu sušenja - koja na kraju nije 30 sekundi ali za minuticu se lak zbilja osuši što je dalekooo brže od nekih drugih lakova koje imam, a i praktično kad sam u žurbi - što je gotovo svakodnevno!!!

   Uglavnom, lak dolazi u klasičnoj Avon bočici od 12 ml a cijena mu je 48,00 kuna - no često ga se da uloviti na raznim akcijama, s time da sam primijetila da im je izbor boja iz kataloga u katalog sve manji. Nadam se da ih neće izbaciti iz asortimana, jer su lakovi zbilja krasno pokrivni i brzo sušeći!!!
   Četkica mu je niti predebela niti pretanka, ravno rezana i moram priznati da se lak da jako lijepo nalakirati tako da je na kraju "čišćenje" bilo minimalno - i to samo zato jer ja imam blagi OKP pa mi mora sve biti "po špagi" :P

   Za potpuno prekrivanje su mi bila dovoljna dva sloja - vrlo lako se maže, a sušenje sam već spomenula pa da se ne ponavljam :)




Sad eto par fotki bez blica i na dnevnom svijetlu:





I par fotki sa blicem: 







   I to je to :)
Kako vam se sviđa ovaj Strawberry??? Imate li i vi Speed dry lakove i koliko ste zadovoljne njima?

Do sljedećeg posta, pozdravi svima...

Mala Palčica :)


Broj komentara: 9:

  1. boja je diva a ti imas super duge nokte :)

    OdgovoriIzbriši
  2. Hvala :)
    Duge? - Pa nisu baš jako dugi, malo duži od jagodica, možda zbog kuta fotkanja djeluju duži nego što jesu :)))

    OdgovoriIzbriši
  3. avon speed dry definitivno spadaju u moje najdraže lakove, imam ih dosta i obožavam! stvarno se brzo suše i boje su lijepe. meni su najdraže asap pink i sprightly mint :D

    OdgovoriIzbriši
  4. Imam ga i obozavam ga, a ti imas predivne noktice <3 ;)

    OdgovoriIzbriši
  5. Baš je lijep <3 Imam samo jedan stari speed dry i nisam ga nešto fan :D Rado bih probala i novu generaciju, jednom :)

    OdgovoriIzbriši
  6. meni je ovo ciklama a ne jagoda ;)
    super ti stoji :D

    OdgovoriIzbriši