srijeda, 5. veljače 2014.

ANNY 383 midtown skyline

   Nakon što sam pokazala svoje novitete u New In postu, dosta vas je primijetilo novi lak u mojoj kolekciji - ANNY midtown skyline pa sam ga onda odlučila pokazati među prvima :)
 

   Iskreno već se dugooo sa nekim lakom prilikom fotografiranja nisam toliko namučila i iznervirala!!! Tako da za početak moram napomenuti da sam fotke nakon neuspjelog fotkanja - a vjerujte da sam isprobala apsolutno sve funkcije koje su mi pale na pamet i sva osvjetljenja, kutove... - provukla kroz filter u PhotoScapeu kako bi vam pokazala što realniju boju.
   Dakle boja na noktima je skoro pa realna, mooožda fali još mrvica zelenkastog tona, ali ovo je najbolje što sam uspjela dobiti - jedino mi ten izgleda malo neprirodno :PPP
   Tražila sam i swatcheve na netu, da vam pokažem barem jedan točan no nisam vidjela ni jedan realan, gotovo svi više vuku na plavo (kao na mojoj neobrađenoj fotki!).

   Iskreno dvoumila sam se bi li uopće pisala post s obzirom na sve te peripetije, ali kako su fotke tu, ja tipkam - tko hoće neka čita, tko ne - ne mora :)

   Čisto usporedbe radi, eto jedne neobrađene fotke da vidite kako mi je boja na svima ispala više plava dok je lak u stvarnosti nešto između plave, zelene i tirkizne - i hladnog tona...


   Dakle, lak sam kupila u Irisu, u biti dobila - jer su imali akciju 1 + 1 gratis a ja sam si kao gratis lak izabrala njega.
   Inače lak dolazi u količini od 15 ml i košta 71,90 kuna, što je po meni malo previše, ali na akcijama ih se isplati kupovati :)
   Lijepo se maže, za potpuno prekrivanje su mi bila dostatna dva sloja plus Top Coat. Suši se također relativno brzo, i ono što me oduševilo - nije mi obojao nokte kao što mi to znaju napraviti lakovi te nijanse!
   
   A sad vas ostavljam dalje sa fotkama...

   Sad mi vragec nije dal mira pa sam se išla još malo igrati u PhotoScapeu pa sam iskemijala još ove dvije nijanse...  Sve je to - tu negdje :P

   Također prosim lijepo, zanemarite malo sušu kožicu oko nokta, no lopatanje snijega i ova hladnoća su uzeli danak...

   Zanima me koliko vas smetaju postovi u kojima boja proizvoda na fotografijama nije 100% vjerna originalu???

   Meni se to znalo dogoditi i sa nekim ljubičastim lakovima plavog podtona koji na fotografijama ispadnu plavi, pa sam jednostavno preskočila pisanje posta, no eto ovaj put sam ga odlučila napisati pa kud puklo da puklo :)

   Do sljedećeg tipkanja - pozdrav svima :)
                                                                      MP

P.S. Danas je svjetski dan Nutelle - nadam se da ćete ga dostojno proslaviti!!! Ja jesam :D

Broj komentara: 10:

 1. Wow! Boja je pravo lijepa. Smeta kad boje nisu realne ako hoću da kupim baš to što vidim. Ali mislim baš kad nisu iste kao uživo. Neke sitne promjene u biji ne računam. To nekad nije do fotografa.

  OdgovoriIzbriši
  Odgovori
  1. Ma ovo čudo je taaak teško uslikati, grrrr

   Izbriši
 2. neke je boje nemoguće uhvatiti, ali trudim se da budu što realnije...
  ljubičasta boja je puno izražajnija ako u ruci imaš nešto plavo, valjda postoji nešto takvo i za mintiće ;)
  nisam proslavila nutelin dan :(

  OdgovoriIzbriši
  Odgovori
  1. Budem isprobala ovo za ljučibaste!
   Šejm on ju!!!
   Ali ajde s obzirom da nisi imala doma nutelle onda ti se oprašta ;)

   Izbriši
 3. Predivan je.Nemam još niti jedan Anny lak, morat cu se opskrbit kojim novim primjerkom. :D

  OdgovoriIzbriši
  Odgovori
  1. A gle, kad su akcije onda se svakak isplati počastiti :)

   Izbriši