srijeda, 7. siječnja 2015.

Essence LE 'Come To Town'



   Danas sam vam odlučila predstaviti Essence blagdansku (i naravno limitiranu) kolekciju naziva Come To Town!

   Ne znam za vas, ali meni taj Limited Edition uvijek da neku posebnu draž kolekciji zbog čega mi one budu zanimljivije od standardne postave i često imam poriv 'moraš skupiti sve' :)



(Fotografija preuzeta s interneta!)




   Dio iz ove kolekcije sam dobila na recenziju - ruž 01 Is That You, Santa?, paletu sjenila i ove krasne šljokice za tijelo.

   No, kako me od same najave kolekcije mamio ovaj ljubičasti ruž, njega sam si sama kupila a na kraju sam odlučila uzeti i ovu krasnu olovku za oči.

   Nije mi se dalo razdvajati kolekciju kako bi napravila prvo recenziju dobivenog dijela pa kupljenog, tako da sam sve odlučila 'strpati' u jedan post.


Essence Come To Town Quatro Eyeshadow - 02 naughty or nice? *




   Pa krenimo s quattro paletom sjenila naziva 02 naughty or nice?.
   Ovo mi je već treća Essence Quatro paleta što znači da sam njima poprilično zadovoljna :)

   Sve boje iz palete su nosive i na dnevnoj bazi a bit će odlične i za neki malo jači večernji look.

   Swatcheve sam napravila bez baze, samo sam spužvastim aplikatorom nanijela sjenila direktno na ruku.

   U ambalaži sjenila izgledaju pomalo metalik finiša, no kad ih nanesete vidjet ćete da su shimmerasta.

   Pigmentacija im je srednja, no to je uobičajeno za Essence palete (barem ove koje imam ja) tako da su mi iz tog razloga odlične za dnevni makeup jer teško da ćete pretjerati s njima!

   Sjenila se, barem za sad ne truse, a na kapcima mi uz bazu traju po nekoliko sati. Kad kažem 'nekoliko', mislim da mi bez problema izdrže radni dan na poslu, a kasnije mi je ionako svejedno :D

   Imam i jednu kritiku/opasku na boje, naime sve boje na kapku i u ambalaži su istovjetne osim ove tamno (recimo) ljubičaste, koja na kapcima, kao i na swatchu izgleda smeđe. - Šteta jer upravo mi je ta boja od svih i najzanimljivija!

   Sjenila dolaze u količini od 5 grama a rok trajanja im je 24 mjeseci od otvaranja.

Cijena : 23,90 kuna

   



Essence Come To Town Eye Pencil - 02 naughty or nice?





   Iako imam par olovaka za oči i iskreno nije mi potrebna još jedna, no ovu sam 'morala' kupiti zbog neobične crvenkaste boje, koja na kraju izgleda skoro pa obično - smeđe!

   Moram pohvaliti teksturu olovke, nije pretvrda a opet nije previše mekana tako da se vrlo lako i lijepo aplicira na kapak.

   Primijetit ćete da u njoj ima sitnog shimmera, no on ne dolazi do izražaja, što je kod mene plus jer mi se često zna desiti da mi koja šljokica završi u očima pa onda satima suzim...

   S obzirom da imam 'nepostojeće' kapke, ja olovku moram dodatno fiksirati sjenilom inače mi se nakon par sati nošenja preslika na gornji dio kapka.

Cijena : 16,90 kuna






Essence Come To Town Shimmering Body Powder - 01 Make A Wish *





   Ne znam za vas, ali ja naprosto obožavam ovakve stvarčice! Iako baš ne izlazim i nisu mi prijeko potrebne, uvijek 'padnem' na ovakvu ambalažu i ovu puff spužvicu <3

   Puder dolazi u kartonskoj kutijici, s time da je kutijica podijeljena na dva dijela, donji u kojem se nalazi puder i na gornji u kojem je spužvica.

   Dio s puderom je dodatno zaštićen folijom koju je prilikom upotrebe potrebno odlijepiti (cijelu ili dio, kako vam volja!) tako da vam se puder neće previše rasipati, iako meni svaki put kad ga zatvaram iz njega izleti par svjetlucavih čestica :)

   Puder je blago roskaste boje sa sitnim shimmerastim česticama, no moram istaknuti da mu je pigmentacija jako slaba tako da će se prilagoditi svakom tenu.

   Ono što se meni jako sviđa je blagi puderasti miris te činjenica da puder uistinu nije previše svjetlucav već mi daje jedan diskretan i decentan sjaj.

   Iskreno - jedva čekam ljeto da ga nosim svaki dan, jer za sad ga nosim samo 'za po doma' s obzirom da sam zimogrozna i van ne izlazim ako nisam zabundana do brade! :)

   Puder dolazi u količini od 6 grama a rok trajanja mu je 12 mjeseci od otvaranja, iako ću ga ja vjerojatno koristiti i puno duže od tog roka.

Cijena : 28,90 kuna





Essence Come To Town Lipstick





   Ova kolekcija se sastoji i od dva ruža, naziva 01 Is That You Santa?  i  02 Wraped In Pink.

   Prvog sam dobila no bez drugog 'nisam mogla' pa sam se počastila njime onaj vikend kad je Kozmo imao 40% na svu dekorativu :)




   Ruževi dolaze u standardnom Essence pakiranju, tako da tu nemam što previše dodati osim onog očitog, što vidite i same a to je da je boja ambalaže gotovo istovjetna boji samog ruža.

   Ruževi su lagano kremaste strukture i u sebi ne sadrže nikakav shimmer što će se vjerujem svidjeti svima koji ne vole šljokičaste ruževe!

   Osobno volim Essence ruževe i često ih nosim na dnevnoj bazi jer nisu pretjerano pigmentirani i ne prelijevaju mi se van ruba usana, a i ne skupljaju se u pregibu usana.

   Također sviđa mi se njihova tekstura jer se lagano apliciraju i lako ih mogu 'nadograditi'. Tekstura mi je posebno odlična za ovo zimsko vrijeme kad nemam uvijek savršene usne i one zbog vjetra i hladnoće ponekad budu lagano ispucale.

   Oba ruža su srednje do jako pigmentirana iako mi se čini da je 02 mrvicu jače pigmentiran od 01, no to je možda i moje subjektivno mišljenje jer mi je Wraped In Pink ljepši :)

Cijena : 19,90 kuna
   




Essence Come To Town Lipstick - 01 Is that you, Santa? *



   Is That You, Santa? je ruž u krasnoj crvenkasto koraljnoj boji, i vjerujem da ću ga na proljeće i ljeto malo više nositi kad najčešće posežem za ovim bojama.






Essence Come To Town Lipstick - 02 Wrapped in pink 



No da, mislim da već i vrapci na grani znaju za moju zaluđenost berry bojama, iliti 'fuksastim? :P
Tako da sam naprosto kolekciju 'morala' upotpuniti još i ovim ružem.
Možda je malo 'pink' u nazivu zbunjujuć jer ovo nije ružičasta boja, no ruž je svejedno prekrasan.
Moram priznati da ga sad već par dana nosim gotovo svakodnevno i trenutno sam zaljubljena u njega!






I to je to :)

Odlučila sam vam danas predstaviti ovu kolekciju iz dva razloga, prvi je taj što je još uvijek u prodaji - u nekim DM i Kozmo prodavaonicama, a drugi je jer na noktima još uvijek nosim snjegoviće koje mi je žao skidati...

   Draga Iva s Beauty Corner By Iveee je također recenzirala dio ove prekrasne kolekcije, a s obzirom da je recenzirala i lakove te drugu paletu sjenila slobodno zavirite kod nje i pročitate post na ovom linku :)


Kako vam se sviđa ova kolekcija?
Jeste li štogod već kupile i isprobale ili to tek namjeravate?

Do sljedećeg tipkanja...

Mala Palčica


*PR proizvod 


Broj komentara: 28:

  1. meni su ruževi prekrasni...ali gdje god sam naletila što se tiče dmova nigdje te kolekcije...:( kako sve to lijepo izgleda dok ja dođem negdje neće biti ničega hhh

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Iskreno ni ja baš nemam sreće s lovom na nove kolekcije, osim ako ne dođu u Kozmo u susjedstvu, svugdje se razgrabe prije nego ja uopće saznam da su u prodaji :D

      Izbriši
  2. Sve je predivno, posebno ruževi. Baš sam dobila svjetlucavi puder za Božić i baš je divan, samo što mi se stvarno sve živo zasjaji po kući kad ga zatvaram koliko čestica izleti :D.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Istina, ali ja volim šljoke pa me to ne brine previše, osim toga prilično su decentne :)

      Izbriši
  3. Kod mene je nažalost nema, preslatka mi je :D Uživaj svemu i za mene :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Uopće??? Nigdje???
      Ako imaš kakvih želja - pucaj! :)

      Izbriši
  4. Imam ovaj puder i predivan mi je ^^ Ali ništa drugo me baš nije privuklo jer imam i sličnih ruževa pa ono, da ne duplam :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Gle, kao 'stručnjak na tom polju' ti mogu reći da SIGURNO nemaš ni sličnih!!! :D :D

      Izbriši
  5. Ova kolekcija mi je jedna od najljepših koje je Essence imao do sada iako je gotovo svaka zanimljiva na svoj način. :) Morat ću škicnuti ruževe i ovu paleticu jer mi je prekrasna :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Iskreno - meni su sve njihove blagdanske kolekcije prekrasne, i apsolutno uvijek sadržavaju nešto što 'mi treba' :)

      Izbriši
  6. Poklonila sam sestri ovaj ljubičasti i sad gorim, trebala sam si ga ostaviti hahahahha :D A i ja padam na pufnice, baš kao one dame kad su se još pufnice koristile i oblaci pudera oko kad se pufnaš :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Još stigneš nabaviti i primjerak za sebe :)
      A za puffkanje se slažem! :D

      Izbriši
  7. Fantastično izgleda svaki proizvod iz ovog posta. Olovka mi se najviše dopada. :)

    OdgovoriIzbriši
  8. Ruževi su me kupili čim sam ih vidjela pa sam ja morala kupiti njih. :D Divne boje, inače rijetke u Essence asortimanu :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Iskreno nisam baš pratila boj ruževa kod njih, ali da svakako, ove su posebne!

      Izbriši
  9. Super su proizvodi. .. favorit mi je ruž wrapped in pink ;)

    OdgovoriIzbriši
  10. same krasote, essence limitirane kolekcije mi uvijek jako privlačno izgledaju :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Jelda da da, i onda kad shvatiš da su u prodaji samo kratko vrijeme... Mislim da bi neke proizvode trebali staviti pod 'stalnu postavu'

      Izbriši
  11. Ne znam sta mi se najvise svidja ovde sve je prelepo. A meni je bas danas drugarica poklonila lakove 02 Got my list? i preslatki su stvarno. =^.^=

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. E viš, to mi je još žao što nisam kupila, na kraju krajeva ja sam ipak lakoholičarka :)

      Izbriši