nedjelja, 16. ožujka 2014.

Avon Beauty Blog Day 2014.


   Jučer se održao drugi po redu Beauty Blog Day koji je ove godine nosio ime Avon Beauty Blog Day 2014
    BBDay je događaj koji je posvećen Hrvatskoj beauty blogosferi - blogericama koje su se specijalizirale za kozmetiku - dekorativnu ili preparativnu, ili kao ja i još par nas za lakove za nokte i nail art :)
   Beauty Blog Day se održao u organizaciji portala OgledaloOnline.hr, idejna začetnica Beauty Blog Daya je Ana Popović Kišur, urednica portala Ogledalo te njena suradnica Mirela Vrbanc, koje su ove godine odradile zaista izvrstan posao i sve odlično organizirale kako bismo mi djevojke uživale u svakoj minuti - pa im od <3 moram zahvaliti na tome!!!
   Projekt su podržali Press Clipping, Volvo MOTO-RIS, Ivan Alduk, NaturHouse, Häagen-Dazs, SORTIS Komunikacije, Hewlett-Packard te medijski popratili Femina.hr, Budi.In te Ljepota i zdravlje, a Netokracija je dala stručnu podršku.

   Za početak su nam se u par riječi obratile Ana Popović Kišur i Mirela Vrbanc. 
   Ana nas je ukratko upoznala sa trenutnom statistikom - koju si naravno nisam zapamtila ali sam zapamtila da u hrvatskoj trenutno ima 141 beauty blog.



   Mia Biberović, izvršna urednica Netokracije je održala kratko predavanje na temu - "Povećati čitanost? Kako?", dok nam je Martina Lovrić, iz Manifest.hr i Mojposao.net, govorila o promociji bloga.


   Obratila nam se i Lucija Josipović iz Avona sa kratkom prezentacijom Avona i sa par riječi o njihovom viđenju suradnje s beauty blogericama. Moram priznati da me Lucija totalno "kupila" svojim šarmom, simpatičnošću i vrlo izravnim pristupom :)


   Vichy nam je predstavio svoju viziju idealne kože te novi revolucionarni proizvod Idéalia Eyes, kremu za okoloočno područje koju smo dobile pa se veselim što ću je imati priliku i isprobati!


     Imale smo i otvorenu diskusiju na temu "Beauty brendovi vs. Beauty blogerice" sa Anom kao moderatoricom, Lucijom Josipović iz Avona i Petrom Mlakar iz Vichya kao predstavnicama beauty brendova te Marušom s bloga Beauty Blogette, kao predstavnicom blogerica.



   Nakon ručka uslijedilo je proglašenje najbolje beauty blogerice 2013. godine. Titula je zasluženo pripala Martini Lolić, s bloga Dear Skin koju su većinski odabrale i blogokolegice i čitateljice kao najbolju u prošloj godini. Martini još jednom od <3 čestitam!


   Ove su se godine u projekt uključili Avon, Biobaza, Essie, Kérastase Paris, L’Oréal Professionnel, Nivea, Vichy i Vogue Eyewear. 












Slijedi nekoliko fotografija sa događaja i fotografije sa kolegicama blogericama...
Nažalost, fotoaparati su cijelo vrijeme škljocali i bilo je teško pratiti sa kojim se fotoaparatom fotkamo, tako da nemam sve fotografije koje bi željela imati, no ovo su moje.













Pretpostavljam da vas zanima i što sam sve donijela doma, ili??? 
:)))
Jedva čekam isprobati sve stvarčice, posebno lakove za nokte ;), iako se naravno, kao i svako žensko, radujem anticelilitnim proizvodima :D










Draga Žana sa nailcrazy bloga me iznenadila sa par sitnica <3


A onda sam još i sama sebe počastila sa par sitnica - mislim ono, kad sam već bila u Zagrebu, trebalo je iskoristiti priliku :)



I za kraj ću vam pokazati manikuru koju sam radila za taj spešl dan. Moram priznati da sam po tom pitanju bila vrlo nervozna i sve me bilo strah da si na kraju neću stići nalakirati nokte, ili ako hoću da mi manikura neće uspjeti, ali na kraju je sve ispalo OK :)
Naravno, boje sam usklađivala sa outfitom :)



Imam još punooo fotki manikure pa ću vam je još pokazati u zasebnom postu :)

   Moram priznati, da bez obzira što sam se nećkala oko odlaska na BBDay da mi je sad jako drago što sam otišla! Upoznala sam par zbilja dragih djevojaka, žena, kraljica i blogerica :)
Nažalost nisam uspjela upoznatu sve koje sam željela - ali bit će, nadam se još prilike!!!
   I iskreno - jedva čekam sljedeći dogodine!!!

   Mislim da je ovo najduži post na mom blogu te se nadam da mi ne zamjerate veliku količinu fotki, iako sam ih dosta i izostavila, ali jednostavno sam vam željela dočarati kako nam je bilo (a od riječi baš nisam!).

   I to je to drage moje, do sljedećeg posta - sutra o BBDay manikuri - puno vas pozdravljam...

Mala Palčica



Broj komentara: 11:

  1. Veliko zadovoljstvo mije bilo upoznati napokon tebe kaoi ostale kolegice. Bilo nam je zaista super! Hvala ti na čestitiki i imaš prekrasne fotke :))

    OdgovoriIzbriši
  2. bilo je fantastično! drago mi je sto sam te imala priliku upoznati. molim te pošalji mi slike na mail,hočes?

    OdgovoriIzbriši
  3. Da znaš da sam zapamtila ime tvog bloga i otišla guglat i našla te :D.
    Drago mi je što smo se upoznale i bilo mi je super :D.
    Također moram sve po redu isprobati, ful sam se razveselila kad sam vidjela koliko i čega sve ima :)

    OdgovoriIzbriši
  4. Slike su ti savršene.. :) A tek nokti! :O S tobom se također nisam upoznala... :(

    OdgovoriIzbriši
  5. Bilo je užitak sjediti u "školskoj klupi" kraj tebe, baš mi je drago što smo se upoznale!!!

    OdgovoriIzbriši
  6. ma bilo nam je super... obavezno ponavljamo i dogodine :*

    OdgovoriIzbriši
  7. Bas mi je drago da ste se lijepo provele,i zao mi je sto nisam mogla doci,nadam se da cu vam se nagodinu uspjeti i ja pridruziti :)
    Super su noktici,Nubar je predivan ♥

    OdgovoriIzbriši
  8. Jel Essic Bahama mama? droolam za njim vec mjesecima :D a manikura ti je bila vrhunska i uzivo kao i na slikama :D

    OdgovoriIzbriši
  9. Lijepe fotkice i prekrasna manikura! Eh da, sori kaj mi je trebalo 100 godina da okinem tebe, Žanu, Persu i Tinu :S Tak je to kad prvi put u rukama imaš profi fotić, al ajde, drago mi je da je bar jedna fotka ispala kak treba :D

    OdgovoriIzbriši
  10. Baš mi je drago šta smo se upoznale! <3 :D

    OdgovoriIzbriši
  11. Citala sam o Avon Beauty Blog Day-u u postovima koje su objavile Nail Crazy i Lendoxia, bas vam zavidim na ovakvim lepim druzenjima :-)

    OdgovoriIzbriši