srijeda, 12. lipnja 2013.

Depend Holographic 2028

   Nedavno je u Kozmo stigao najprodavaniji švedski brend Depend. Prekrasnom šarenilu i neodoljivim bojama lakova za nokte naravno nisam mogla odoljeti ni ja :) 
Doduše, moram priznati da me zainteresirala samo Holographic kolekcija. Ostalo mi nije toliko zanimljivo jer slične lakove (boje, teksture, finishe...) imam od nekih drugih brendova a čvrsto sam odlučila ne gomilati slične/iste lakove :)

   "Depend je specijaliziran za njegu noktiju, lakove za nokte, umjetne nokte, umjetne trepavice i proizvode za oblikovanje obrva. Kozmetički brend Depend u Švedskoj postoji još od 1952. godine, a svoju je ponudu proširio na čak 30 zemalja. Lakovi su visoke kvalitete, ne oštećuju nokte nego ih svojim jedinstvenim sastavom dodatno njeguju. Dostupni su u više od 50 prekrasnih trendi nijansi."

   Kao što sam rekla, mene je zainteresirala Holographic kolekcija od koje sam za početak odlučila kupiti i isprobati ove četiri boje: 2025; 2027: 2028 i 2032.





   Lakovi dolaze u količini od 5 ml i po cijeni od 24,99 kuna. Iskreno možda mi je to malo previše novaca za tu količinu, no kao što sam rekla - nisam im mogla odoljeti!
   Što se trajnosti tiče, ne mogu se požaliti. Lak mi je bez oštećenja na noktima trajao puna četiri dana - onda sam ga jednostavno morala skinuti jer, hallooo - imam još brdo neisprobanih lakova za lakirati :)
Lijepo se maže, iako sam primijetila da se ljepše aplicira na čisti nokat bez baze nego na bazu (ja trenutno koristim Eveline Maximum nails growth).

   Za početak sam stavila Depend Holographic 2028
   Slijede fotografije laka slikanog na suncu:






   I fotografije laka slikanog u hladu:



   
   Na suncu naravno izgleda puno efektnije, no i u hladu se nazire njegov holo efekt :)

I to je to...

Pozdrav svima
Mala Palčica

Broj komentara: 10:

  1. krasan je :D
    imam zelenog iz ove kolekcije, i nije loš... dok god ga ne usporedim s nubar holićem kojem nije ni do pete ;)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Misliš na Reclaim???
      Istina sa Nubarom su neusporedivi, viš imam i ja jedan Nubar koji je sličan ovom 2028 - Brilliant a mislim da i jedan za 2027 - Prize, mogla bi napraviti usporedbu :)

      Izbriši
  2. Sviđa mi se. Baš je lijep :)

    OdgovoriIzbriši
  3. Jedva sam dočekala da napišeš post :DD
    najljepši mi je ovaj sivi-srebrni kako već, podsjeća me malo na Nfu.Oh zbog presijavanja, ali ništa nije Nfu.Oh nažalost :(

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Da mislim da se teško može usporediti sa NfuOh :)
      P.S. Nisam ni znala da imam i obožavateljice :)))
      Tenkju :*

      Izbriši
  4. kod mene ih više nema, a koliko čujem u srbiju holo neće ni stizati. imam 3 holo, 2027, 2032 i zelenka, i duša me boli što ću ih uskoro potrošiti.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Daaa baš su minijaturni... morat ću ih i ja štediti jer nisam sigurna da bi opet za njih dala 25 kuna :/

      Izbriši
  5. Bas je dobar. Mada ja licno najmanje volim takve mnogo sjajne lakove. Nekako mi cudno izgledaju na meni :)

    OdgovoriIzbriši