srijeda, 28. studenoga 2012.

Flormar 11

Prije nekog vremena (dva tjedna? - zar toliko???) sam u Zagrebu upecala tri Flormar laka i obećala njihove fotke. Što zbog nedostatka vremena, što zbog nestašice sunca njihov se foto sesion oduljio...
Kako su se u međuvremenu tom društvancu pridružila još dva laka u sljedećih ću pet dana pokazati fotke svih pet lakova.
Dakle društvance se sastoji od sljedećih Flormar Supershine lakova - 11, 14, 34, 37 i 38




Svi dolaze u količini od 10 ml. Prekrivenost se razlikuje od nijanse do nijanse. Cijena im je oko 15 kuna - zavisi gdje ih kupujete. Uz dobar Top Coat traju i po par dana (ja pod par dana računam 3-4 maksimalno 5 dana - onda mi dajadi boja i skidam ga!) tako da sam prilično zadovoljna!

Znam da većina iščekuje famozni Flormar 14 (koji ZBILJA jest famozan :)) no ja ću krenuti po redu...

Flormar Supershine 11








Da, to je ONA nijansa koja se baš ne da realno poslikati, ali moram reći da sam uz puno truda, puno promijenjenih postavki na fotiću i brooo okinutih fotki - to uspjela :)
Za potpuno prekrivanje su mi bila potrebna dva sloja. Jako se lijepo razmazuje jer nije ni previše gust ni previše rijedak, a i posušio se u sasvim solidnom roku.
Znam da mnogima ova nijansa i nije baš nešto ali meni je baš lijepa - onako za svaki dan - i mislim da mi super paše uz ton kože.
I to je to...

Pozdrav svima :)

Mala Palčica

2 komentara:

  1. nije ovo boja koja bi bila moj prvi izbor ali sviđa mi se, i super ti paše :D

    OdgovoriIzbriši
  2. Ma znam ja da je ta boja većini skroz bez veze... ali ukusi su različiti, ne :)
    Osim toga dosta boja koje mi se sviđaju - metalic, srebrne, plave, neke zelene... - mi tak loše stoje da je to prestrašno, s njima izgledam kao da imam neku bolest :)))

    OdgovoriIzbriši