srijeda, 26. listopada 2016.

A England Waltz of the Flowers



Danas već treći dan nosim ovog ljepotana na noktima i sve si mislim hoću li ga sutra nadograditi ili ne...
Mislim da ipak hoću jer još se odlično drži i bilo bi ga šteta skidati, a u solo izdanju me nije u potpunosti oborio s nogu.
Barem ne onoliko koliko sam to od njega očekivala.


Waltz of the Flowers sam stavila na wish listu istog dana kad je početkom ljeta plasirana A England kolekcija Russian Soul, i duuugo sam se premišljala hoću li ga naručiti ili ne.
Nedavno ga je naručila prijateljica i s obzirom da zna kakva sam lakoholičarka, posudila mi ga je kako bi sama mogla prosuditi treba li mi uistinu ili ne.

Došla sam do zaključka da mi ipak ne treba... Mislim da ću se radije odlučiti za Polovetsian Dances ili Natasha's Dance.
Nije da mi se ne sviđa, krasan je, ali za moj ukus i moj ten je malčice "prehladan".




Kao što sam već napisala, Waltz of the Flowers je dio A England kolekcije Russian Soul, koju čini pet različitih lakova inspiriranih ruskim balerinama.

Riječ je o solidno pigmentiranom multikromatskom laku u svijetlo plavo - ljubičastim tonovima, a koji u sebi sadrži i bezbroj sitnih holo čestica.
Za potpuno su mi prekrivanje bila dovoljna dva sloja, no iz čiste znatiželje i da vidim razliku na lijevu sam ga lakirala u tri. I iskreno, nema razlike između lijeve i desne ruke.

S obzirom da nisam bila sigurna hoću li ga nositi samog ili ću ga nadograditi, i bez obzira što nisam bila sigurna koliko ću ga dugo ostaviti na noktima, za svaki slučaj sam stavila i sloj essence BTGN nadlaka.

Svi slojevi su mi bili suhi kroz desetak minuta.

Trajnost mu je (očito) odlična jer se i danas, treći dan drži postojano i nema nikakvih oštećenja što ćete vidjeti sutra kad ga nadogradim... mislim da pečatiranjem! ;)




Lak dolazi u količini od 11 ml, a cijena na NailLand stranici mu je 10,50 €.
Naručiti ga možete OVDJE.













I to je to :)

Kako vam se sviđa?
Jeste li vi bacile oko na koji lak iz Russian Soul kolekcije?

Hvala vam na čitanju :*

4 komentara: