srijeda, 21. siječnja 2015.

Blue Winter Manicure



   Ovaj tjedan mi prebrzo prolazi i jednostavno ne stižem lakirati nokte tako da danas nosim jednu vrlooo jednostavnu i brzu manikuru!


   Iskreno trenutno nemam baš previše vremena pa nisam raspoložena za previše razmišljanja i kombiniranja, tako da će ovo biti kratki post!

   Možda vam post zato neće biti zanimljiv za čitanje, jer ovo nije ništa posebno za napraviti, no svejedno sam i ovu manikuru željela podijeliti s vama jer mi se baš baš sviđa :D




Eto što sam (samo) koristila:
Eveline 8u1 
Seche Vite Casually Cool
Flormar 392
Essence Better Than Gel Nails nadlak




   Nedavno sam radila jednu manikuru s Born Pretty pločicom u kojoj sam za podlogu imala ovu kombinaciju lakova i koja mi se jako svidjela pa sam je danas odlučila nositi samostalno.

   Mislim da je svima jasno da sam stavila prvo bazni lak - Eveline 8u1, zatim plavi Seche Vite, pa kraaasan šljokasti Flormar i za kraj sve zagladila s nadlakom - zar ne???











That's All Folks

Sviđa li vam se kombinacija ili ne?

Smeta li vas jednostavnost manikure i da li da preskočim ovakve postove?

Have a Nice Day

:*

Mala Palčica


Broj komentara: 17:

  1. Mnogo mi se sviđa manikir i ne, nikako ne preskači, već kači, kači, svaki dan da se divim ovakvim lepotama. Prelep je manikir, ali prelep! Jeste da ima samo par lakova, ali izgleda kao neki skupoceni lak! I posle kažu da u jednostavnosti nema draži i da je to dosadno?! Svašta! Ni jednostavnijeg manikira ni božanstvenijeg izgleda na noktima! Meni lično i odgovara manji broj lakova jer sam nespretna. Sutra opsedam DM i parfimerije da nađem ovaj Flormar, pa ću preko plavog pastelnog Flormara da probam da uradim i ja ovako nešto. Na poslednje dve slike manikir izgleda savršeno!

    OdgovoriIzbriši
  2. Jednostavno, ali prelepo izgleda. :) Objavljuj ovakve manikire, bez obzira na količinu utrošenog materijala i vremena. :)

    OdgovoriIzbriši
  3. naravno da sviđa, plavo i holo glitter sto je moglo poci po krivu? XD

    OdgovoriIzbriši
  4. Meni se isto dopada. Ja nekad nemam vremena da promenim lak pa nosim isti manikir po 5-6 dana. Nekada mi je bilo nezamislivo da samo nalakiram nokte jednom bojom i tako izadjem iz kuce a sad mi je to smesno. :)

    OdgovoriIzbriši
  5. Jednostavno ali lijepo! Volim šljokaste nokte ;)

    OdgovoriIzbriši
  6. Prekrasno je :D I ja ima nekoliko ili samo radim boja+šljokice ili matiran lak, nekad se može i u jedostavnosti uživat, a viruj mi, pasen oči, uživan u ovome. :)

    OdgovoriIzbriši
  7. ma kakvo te preskakanje spopalo, jesi ti blesava... ništa ne preskači, sve zakači <3
    prekrasna manikura, i čitav zimski ugođaj na postu, fantastično *.*

    OdgovoriIzbriši
  8. Predivno, predivno, predivno.
    Nema preskakanja. I ovo jednostavno je uživanje videti.

    OdgovoriIzbriši
  9. Ti mi imas najljepse manikure na ovom podrucju, nokti su savrsene duzine po mom ukusu i uvijek je sve super precizno i uredno :) ovaj Flormar nadlak je divan: )

    OdgovoriIzbriši
  10. Preprekrasna manikura, a tek oblik noktiju :) <3

    OdgovoriIzbriši
  11. oduševljavaš me prekrasnim lakovima, manikurama i šalicama <3 <3

    OdgovoriIzbriši
  12. Znam kako ti je, i ja ovih dana ne mogu nista da stignem a nokti su ti prelepi kao i uvek *.*

    OdgovoriIzbriši
  13. Vrlo jednostavno a vrlo lepo! A solja je posebna prica, jednog dana cu doci da ti je operem... i vise je neces videti :-)

    OdgovoriIzbriši