srijeda, 7. svibnja 2014.

Avon Luxe Lavish Bronzer



   Prije nekoliko dana sam od Avona dobila paketić u kojem su me iznenadili sa novim bronzerom i lakom, odnosno nadlakom, za nokte.




   U ovom postu sam vam odlučila pokazati bronzer te napisati par riječi o svojim dojmovima.
   Moram priznati da mi je ovo prvi bronzer - zbog svojeg izrazito svijetlog tena sam ih izbjegavala u strahu da će mi biti pretamni. 
   Isto tako s obzirom da mi je ovo prva recenzija, a koja se ne odnosi na lakove za nokte, nadam se da ću uspjeti napisati sve potrebno, a vas molim da mi u komentarima napišete svoje mišljenje, kritike, prijedloge, pohvale i pokude :)

   Pa krenimo redom...
   



   Bronzer dolazi u četvrtastoj ljubičasto-crnoj kutijici i upakiran je u "košuljicu" od zračnih mjehurića, u koju ga ja i spremam nakon svakog korištenja iz straha da se ne izgrebe u ladici u kojoj ga držim sa svim ostalim puderima i rumenilima :)




   Sam bronzer se nalazu u prekrasnoj zlatnoj ambalaži od vrlo čvrste plastike. Lako se otvara i zatvara. Često mi se zna desiti da mi se puder ili rumenilo nakon nekoliko tjedana više ne da zatvoriti kako treba jer se od čestog otvaranja/zatvaranja istroši "mehanizam za otvaranje" no nekako mi se čini da se sa ovim bronzerom to neće desiti. Uglavnom u ova tri tjedna se nije ništa desilo! 





   Bronzer dolazi u količini od 10 grama što mi se čini poprilično a cijena mu je 120 kuna.

   Kao što i same znate u Avonovim katalozima se uvijek neki proizvodi nađu na razno raznim akcijama pa uvijek možete proći i jeftinije, tako se i ovaj bronzer u najnovijem katalogu - kampanja 07/2014 koji vrijedi od 07.05. pa do 27.05.2014. - može naručiti/kupiti za 99 kuna :)

   Vijek trajanja mu je 24 mjeseci od dana otvaranja no vjerujem da ćete ga, kao i ja, koristiti i duže, zar ne?




   Iz Avona kažu da se bronzer lako stapa sa vašom kožom i pruža joj zlatni sjaj svakim potezom. Također vašoj koži daje topao i blistavo zdrav izgled.

   Moram se složiti sa svime napisanim. Kako to obično biva sa nepoznatim proizvodima ja sam ispočetka bila malo skeptična kako će to izgledati na mom bljedunjavom licu, no pozitivno sam se iznenadila.
Naime, bronzer se vrlo lako četkicom nanosi na lice, blenda te stapa sa tenom i zaista ne izgleda neprirodno već koži daje jednu toplu notu! 





      Moram spomenuti da bronzer sadrži jantar i arganovo ulje o kojem ste sve već čule mnogo toga, no za one neupućene eto par rečenica...

   "Izuzetno djelovanje ulja argana potvrdili su razni laboratoriji: regeneracija hidrolipidnog sloja kože, porast udjela hranjivih tvari u stanicama kože, stimulacija međustanične oksigenacije, neutralizacija štetnih slobodnih radikala i zaštita vezivnog tkiva.
   Arganovo ulje sadrži vrlo visoke količine nezasićenih masnih kiselina, uključujući  i linoleinsku kiselinu, koja štiti i regenerira kožu. Masne kiseline također stimuliraju međustaničnu oksigenaciju, koja pomaže u vraćanju osnovne ravnoteže vode i lipida u hidrolipidnom sloju kože. Na taj se način sprečava sušenje kože i gubitak elasticiteta, što znači sprečavanje nastanka bora, te koža postaje mekša i zategnutija."




   Kao što vidite na fotki bronzer nije prejako pigmentiran, tako da će biti odličan i za početnike poput mene, jer neće postojati velika šansa da pretjerate. 
   Iako, naravno, predlažem da za početak nanesete malo bronzera na lice te da ga postepeno nadograđujete!
   Fine je teksture sa sitnim zlatnim česticama, koje se na licu ne vide tako jako kao ovdje na mom prstu i na ruci (fotografije ispod), a koje licu daju zlaćani sjaj i blistav izgled.





   Na ovim swatchevima na ruci sam bronzer nanijela u pozamašnoj količini jer se inače na fotografijama ne bi uopće ništa vidjelo, a ni fotoaparat se ne bi  imamo na što fokusirati :)))

   Ah da... I za kraj jedna fotka da vidite (ako ćete to uopće uspjeti) kako bronzer izgleda na mom licu. Dugo sam se premišljala bi li ili ne bi li stavljala ovu fotku jer sam se sama fotkala rano ujutro prije posla i izgledam si malo čudno, ali znam da mnogi vole vidjeti proizvod na licu, pa eto...




U biti, za kraj ću vam ipak staviti još jednu fotku, odnosno vrlo koristan prikaz da vidite gdje se bronzer stavlja na lice :)


(Fotografija preuzeta sa interneta!)


   I to je to :)
   Iskreno se nadam da sam sve potrebno napisala. 
   Ne znam koliko će vam moje osobno mišljenje biti važno, no ja sam bronzerom zbilja oduševljena, počevši od prekrasne luksuzne ambalaže, od fine teksture pa do samog stapanja sa tenom i finalnog izgleda na licu.

   A sad da čujem vas - koristite li bronzere? 
Imate li ovaj Avonov i da li ste zadovoljne njime?

   Kako vam se čini recenzija, jesam li uspjela sve spomenuti ili ne?
Na što da obratim pažnju sljedeći put?


A ja vas do sljedećeg posta sve lijepo pozdravljam :)
Mala Palčica

Broj komentara: 19:

  1. baš mi se sviđa, počev od ambalaže do onog u njoj :D
    i ja sam tek prošle godine počela koristiti bronzere i moram priznati da mi se baš sviđaju, naročito sa zrnom shimmera u sebi kad ti baš daju licu neki zdravi sjaj :D

    OdgovoriIzbriši
  2. Mene je pri početku posta lepo zaplašio ovoliki sjaj u bronzeru, ali lepo se vidi na slici da na licu nije takav, što je super, jako ti lepo stoji :) Recenzija je odlična i super da si stavila sliku bronzera na licu, jer mislim da prikazuje realnu situaciju :) Nastavi tako :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala ti :)
      Istina u kutijici i na swatchu izgleda blještavo, ali zbilja nije takav!
      Hvala na potpori :*

      Izbriši
  3. Baš lijepo i nekako decentno izgleda na licu i nije niti malo narančast što je super :) Ja i bronzeri si nismo baš nešto bliski, volim ih na drugima, ali na sebi baš i ne. Recenzija ti je sjedi: pet! ako mene pitaš :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Iskreno meni je ovo drugi bronzer u životu, prvi sam već nakon par dana proslijedila sestri jer ga nisam koristila... Ali sad sam se nekako "navukla" na ovaj :)

      Izbriši
  4. Izgleda krasno, od samog proizvoda pa do ambalaže. Slike su ti fantastične kao i obično :), a ti si krasna i lijepo ti stoji :) <3

    OdgovoriIzbriši
  5. Nisam ljubitelj shimmerastih bronzera ali vidim da se taj shimmer na tvom licu uopšte ne primjeti puno pa ću razmisliti o kupovini :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Iskreno i mene je malo prepao taj shimmer, ali srećom pa se na licu ne vidi!

      Izbriši
  6. odličan post! sve si navela i lijepo objasnila, a ono kaj ja najviše je volim je kad se recenzija nekog kozmetičkog proizvoda poprati slikom na licu! :)
    bronzer je diiiiiivan :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala ti, i da - slažem se, stvarno je prekrasan, koristim ga (ali zbilja!!!) svakodnevno!

      Izbriši
  7. odličan post! sve si navela i lijepo objasnila, a ono kaj ja najviše je volim je kad se recenzija nekog kozmetičkog proizvoda poprati slikom na licu! :)
    bronzer je diiiiiivan :)

    OdgovoriIzbriši
  8. Baš ti lijepo izgleda na licu i evo ja recimo da nisi stavila tu fotku ne bih mogla procijeniti kako izgleda na licu, i dobra je fotkica, bez brige :) Baš je lijep i luksuzan!

    OdgovoriIzbriši
  9. Odlična recenzija! A moram da pohvalim i sličice :) Lidija

    OdgovoriIzbriši
  10. Ja baš volim bronzere, one koji su mat za konturiranje, a shimmeraste i sjajne ljeti za dodavanje topline i boje licu :)
    Sviđa mi se tvoja recenzija, napisala si sve što je bitno i lijepo nam pokazala boju. Ovo izgleda kao zanimljiv proizvod, dosad nikad nisam doživljavala Avonove bronzere. :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Iskreno ja uopće nisam doživljavala bronzere, no ovaj me očarao :)

      Izbriši