četvrtak, 30. siječnja 2014.

New In 01

   Moram priznati da obožavam čitati sve postove tipa - new in i empty na drugim blogovima pa sam odlučila i ja to uvesti kao redovne rubrike, recimo jednom mjesečno!

   Za početak moram istaknuti da će ovaj moj New in post biti poprilično dugačak jer mi je ideja o njemu pala na pamet još tamo u studenom i od onda vjerno skupljam stvari u kutiji i ne diram ih. No, sad su mi neke stvari postale već jako potrebne pa sam sve brže bolje poslikala i stavila u upotrebu - pa eto i posta!

   Krenimo od preparative...
Budući da sam potrošila svoju ABCDerm micelarnu, krenula sam u nabavku nove. Nažalost ABCDerm nisam nigdje uspjela pronaći (iako čujem da ih u Farmaciji od prošlog tjedna opet ima!), pa sam u Farmaciji kupila Topicrem vodicu za čišćenje bez ispiranja - 500 ml stoji 130 kuna s time da sam je kupila na nekoj akciji od 40% pa mi to nije bilo previše. No onda sam u DM-u naletjela i na toliko hvaljenu Garnier micelarnu pa sam uzela i nju. Sad sam opet mirna neko vrijeme...


   Kupila sam si i novu Balea Ultra Sensitive pjenu za umivanje. Za sad mogu reći da je odlična, ne isušuje mi dodatno kožu, ne pecka me za oči, zbilja je blaga! Uzela sam i Balea gel za umivanje - to mi je već drugo pakiranje koje koristim i zbilja sam zadovoljna.


   Našlo se tu, naravno, i par krema za lice. S vremena na vrijeme volim isprobati nešto novo no nekako se uvijek na kraju vratim Balei - što zbog pristupačne cijene što iz razloga jer mi skoro sve od Balee odgovara.
Ovaj put, s obzirom da mi je u ovo vrijeme koža lica još više suha nego inače, uzela sam Feuchtigkeits Konzentrat - 7 kapsula koncentrata za hidrataciju s avokadovim uljem. Uzela sam dnevnu i noćnu kremu sa ureom, koje su mi se već prije pokazale dobrima, te za probu jednu dnevnu kremu za suhu i osjetljivu kožu s ekstraktom sljeza i bademovim uljem te ZF 15.


   Skoro ni jedan moj shoping ne prođe a da ne kupim barem jednu tuširalicu :)
Uvijek volim imati četiri - pet gelova za tuširanje u opticaju, barem dva voćna i osvježavajuća, barem dva kremasta, po jedan uljni... No da...
   Ovaj put sam uzela dvije LE stvarčice - Perlen Zauber gel za tuširanje i kremasto-uljni piling za tuširanje sa mirisom jabuke i cimeta. Piling sam kupila po drugi puta jer sam prvo pakiranje već skoro potrošila. Naprosto obožavam miris jabuke i cimeta i obožavam kako mi cijela kupaona miriši po njemu. Nažalost, miris mu je kratka vijeka, nakon brisanja se više gotovo ne osjeti na tijelu. Nadala sam se da će možda Balea izbaciti i kakav losion za tijelo sa tim mirisom, ali ništa od toga...


   Kad smo kod losiona za tijelo, na nekoj akciji u Kozmu sam kupila Garnier Body Intensive 7 Days losion za tijelo sa karite maslacem za iznimno suhu kožu. Čula sam samo pohvale za njega i mogu reći da sam prilično zadovoljna njime!
A tu je naravno i moj najdraži mirisni losion za tijelo - ovaj put u spreju, Fruttini Milky Orange sa mirisom naranče i mlačenice. 


   Tu su naravno i dezići. Moj najdraži Balea Sensitive Deospray koristim već godinama i odličan mi je. No kad idem na trening znam si staviti Fa Sport Invisible Pover deodorans - koji mi se sviđa jer mi ne ostavlja bijele tragove na crnim majicama.


   Našlo se tu i par sitnica iz Lusha. Muž i ja smo ušli "samo razgledati" a izašli smo sa ovime na slici. Naprosto nismo mogli odoljeti svim onim mirisima i ljubaznoj "teti" prodavačici pa smo na kraju ipak svašta-nešto kupili! Ove stvarčice ću ukratko predstaviti u zasebnom postu.


   Od potrepština za nokte - najviše trošim odstranjivač laka i nadlak. Od odstranjivača najviše volim Aveo badem sa acetonom. 125 ml košta 4 kune i mislim da je to najbolji i najjeftiniji omjer kvalitete, količine i cijene. Za probu sam uzela Aveo Professional i to isključivo zbog praktičnog pakiranja, iako sad moram reći da mi sam odstranjivač nije baš nešto. Mislim da ću, kad ga potrošim, u bočicu prelijevati Aveo badem. U Lidlu sam kupila i jedan njihov odstranjivač - Cien classic, i moram reći da sam njime jako zadovoljna, jedino što je dosta skuplji od Avea pa mislim da ga neću tako često kupovati.
   Tu se našla i moja najdraža krema za ruke - Balea Urea koju ovih dana isto tako poprilično trošim s obzirom na vremenske uvjete.
   Od nadlaka sam odlučila isprobati dva o kojima na drugim blogovima čitam samo hvalospjeve, pa se nadam da ću i ja biti zadovoljna njima - Poshe i Seche Vite.


   I već smo na dekorativi. Tu se svašta skupilo u posljednja dva - tri mjeseca! 
Naked2 - fejk paleta sa ebaya za 62 kune - iskreno nisam sigurna bi li ikad za original dala one novce, pa ću se zadovoljiti sa ovom :)
Naked Basic - također fejk paleta sa ebaya za 28 kuna - link
Najdraža i najsvjetlija BB krema - Misha Perfect Cover, ovo mi je već drugo pakiranje s time da sam ovaj put naručila pakiranje od 50 ml. Tu BB kremu mi je preporučila Žana sa nailcrazy bloga - i na tome ću joj vjerojatno doživotno biti zahvalna :)
beautyuk - compact face powder - od kad je essence izbacio iz asortimana najsvjetliju nijansu - relativno dostojnu zamjenu sam pronašla u njemu. Imam suhu kožu tako da mi ne treba neki supersonični puder već ga koristim kako bi matirala BB kremu s obzirom da nisam ljubitelj onog "zdravog i sjajnog" izgleda lica :)
Balea Zucker Schnute - balzam za usne - obožavam Baleina "labela" i imam ih nekoliko - u svakoj jakni, kaputu, torbi...
Labello Fruity Shine Peach - uzela sam u Kozmu jer je bilo na akciji a ja naravno, nisam mogla odoljeti...


Par ruževa:
Avon Rose Mauve
Avon Huggable
Essence 07 Natural Beauty 
Essence 53 All About Cupcake


Naručila sam si i jedan Everyday Minerals set kistova za 43 kune - link


Sa BornPretyStorea mi je 08.01.2014. stigao paketić koji sam naručila 24.05.2013. - bolje ikad nego nikad :)


Sa MoYou sam si naručila dvije pločice za pečatiranje i štambilj. Nadam se da će mi sad konačno krenuti i to famozno pečatiranje (za sad još ništa konkretno nemam za pokazati!) :)


   U Zagrebu sam u Springfieldu kupila lak za nokte i balzam za usne - svaki za 5 kuna. Balzam ide nekorišten u vitrinu gdje će se pridružiti sviti od 300 i nešto ostalih slonova :)


   Naravno da sam morala stati i u Golden Rose dučančiću u Importaneu... (Ovog posljednjeg neonca sam uzela na nagovor muža puža - nije baš moja boja ali se njemu svidio :)) - Ostale ćete vidjeti uskoro!!!


   Akcija u Iris parfumeriji 1 + 1 gratis na ANNY lakove


   Kako sam potrošila crni essence lak - da, da i to se događa!!! :))) - kupila sam dva - jedan WnW i jedan Catrice. Uzela sam i zelenog essence koji izlazi iz asortimana - zelena nije moja boja ali čisto da se nađe u slučaju kakvog crtkaranja. Naletjela sam i na akciju na dio OPI lakova u Bipi pa sam uzela Siberian nights. A nisam mogla odoljeti ni zlatnim Bourjois listićima!


   Još par lakova kojima sam se počastila za blagdane...
Nubar White Polka Dot - link
China Glaze - Ahoy, Cowgirl Up, Red-y and willing - seller


   Tu su i stvarčice koje sam dobila od Žane sa nailcrazy bloga - HVALA Žana!!!
Više o tome u drugom postu uz prigodne manikure :)


   I za kraj nešto nakita... 
Narukvice za nešto manje od dolara iliti nešto manje od 6 kuna - link ; link ; link ; link
Zlatna ogrlica za 12 kuna -link 
Zlatno-crno-zelena ogrlica za 18 kuna -link


   Vjerovali ili ne - to je sve!!! 
Ako vas nešto posebno zanima slobodno pitajte! Negdje sam ubacila linkove za slučaj da i vi poželite nešto naručiti!

   Još jednom napominjem - ovo nisam kupila u posljednjih mjesec dana već sam skupljala posljednja tri mjeseca - pa prosim lijepo nemojte drvljem i kamenjem na mene! 
   Sljedeći postovi će biti znatno kraći :)

   Nego, sviđaju li vam se uopće postovi tog tipa ili ne??? Pišem ih i dalje ili ne???

Pozdrav svima...
                             Mala Palčica :)


21 komentar:

  1. Ja bih sve to! :D Super stvarčice!

    OdgovoriIzbriši
  2. Ah gomila prekrasnoca, moram priznati :D Opi lak je za poludit divan! I pliz kakve su to fejk palete:D Jesu dobre?

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Pa gle, s obzirom da ih ne mogu usporediti sa originalima - mogu slobodno reći da su OK, relativno su dobro pigmentirane, ne truse se...

      Izbriši
  3. super postovi,samo nastavi sa njima. i nemoj čekat da ti zatrebaju,slikaj čim kupis da ih mozes koristit,pišem iz iskustva ;) ljepih stvari ima,imam piling od balee,ovaj gel ne,a labela jako sporo trošim

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. A eto, sad je to tako ispalo...
      S obzirom da ću sljedeće raditi na mjesečnoj bazi onda ću gledati da shoping obavljam krajem mjeseca... :)

      Izbriši
  4. Čovječe, kolko stvarčica :O Sam ti daj s ovakvim postovima, meni su takvi posebno zanimljivi ;)
    Anny Midnight Skyline - mislim da sam se zaljubila <3 Samo nisam sigurna dal' je zbog boje ili imena laka (btw Skyline je jedan od auta mojih snova) :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. :)
      Ne znam što čekaš, nadam se da si obavila i svoj shoping u Irisu :)))

      Izbriši
  5. Prelep nakit za tako malo novca :)
    Skokni na moj profil nominovala sam te za LIebster Award :)
    http://fashionovertheainbow.blogspot.com/2014/01/liebster-award.html

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ma za nakit je ebay prava meka!!!
      Hvala na nominaciji!!!
      Ovaj put svečano obećajem da ću odraditi "zadatak" do kraja tjedna!!!

      Izbriši
  6. Wow mnogo lepog na jednom mestu. Naked palete <3! Ruzevi su mi isto predivni!

    OdgovoriIzbriši
  7. koja si ti štetoćina lol
    s obzirom da si to skupljala par mjeseci i nije tako strašno ;)
    zbog tebe već uru vrimena kopam po ebayu, odem li ja u štetu, ti si kriva, da znaš :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Jooooj draga moja, nebreš na ibeju otići u štetu!!! Za siću kupiš brdooo toga, ja svako toliko nešto naručim :)
      Mislim da će mi to biti redovna fotka na svim new in postovima :)

      Izbriši
  8. CG Cowgirl Up mi je predivan lak, baš sam skoro pisala o njemu :)

    OdgovoriIzbriši
  9. sve je divno, slobodno pišeš takve postove češće, najljepši mi je anny 383midtown skyline ;)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Budem ga probala onda što prije nalakirati i "objesiti" fotku na forum :)

      Izbriši
  10. ludnica :) sve mi je super.
    inače, ovaj aveo professional u bočici s pumpicom... javi ako ti pumpica preživi do kraja bočice, da si ju nabavim :) jer sam 2 puta kupovala lidlov cien s idejom da ga potrošim pa onda nalijevam aveo u tu bočicu, ali šipak! nisam ga ni do kraja uspjela potrošiti, negdje na trećini bočice bi se pumpica zaglavila i odstranjivač bi samo curio van. sva sreća, prošlo je bez veće štete po namještaj, ali ništa od ponovne upotrebe bočice :(
    i kako meni uvijek promaknu fora akcije, recimo ova za anny? a dala sam skoro 30 kn za bezvezni catrice lak :(

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Imat ću te u vidu za bočice, pratit ću razvoj situacije :)
      Inače vidjela sam na ebayu metalne i plastične bočice za aceton na tu foru, pa ako ove ne "prežive" onda ću si naručiti koju za probu!
      E ježi ga, i meni bi doduše promaklo da me muž nije odvukao unutra kad smo usput prolazili ispred Irisa...

      Izbriši
  11. Jaaaaaao, sve bih ti skupila! SVE! :sljini ko maksim po diviziji:

    OdgovoriIzbriši