nedjelja, 29. prosinca 2013.

Matching Manicures Sunday - Fireworks Manicure

   Iza mene je nekoliko užurbanih dana kad nisam stizala obaviti sve svakodnevne poslove a kamoli pisati postove iako sam imala par božićnih nail art ideja (koje ću lako iskoristiti dogodine :)).
   Nažalost zbog nekih obaveza sam morala propustiti i prošlo nedjeljni zadatak za Matching Manicures no za ovaj sam ipak uspjela nešto napraviti.

   Dakle, djevojke su željele da godinu završimo sa vatrometom na noktima. Imala sam 2-3 ideje no na kraju je ispalo ovo što vidite:


Koristila sam sljedeće lakove:
Catrice 32 The Dark Knight
Smart Girls Get More 138
Essence Special Effect Topper 07 Soft Touch
Essence 01 Style For Summernights
China Glaze 182 Ruby Pumps


   Prvo sam planirala staviti crnu podlogu ali mi je crni već pri kraju i dosta loše se maže pa sam se odlučila za tamno ljubičasti Catrice - u dva sloja. Na njega sam stavila jedan sloj SGGM laka sa sitnim (pomalo hollo) šljokicama i to sve sam matirala. Onda sam kistićem sa srebrnim lakom nacrtala vatromet i mislila sam da ću na tome stati no nekako mi je sve zajedno izgledalo anemično a ne veselo i prštavo pa sam dodala još i CG Ruby Pumpsa koji mi je stajao na stolu od zadnje manikure (koju nažalost nisam stigla poslikati!).

   Koliko mi je uspješno vatromet uspio, procijenite sami...
A sad vas ostavljam opet sa puno fotkica jer ih (opet) nisam uspjela selektirati na uobičajenih 6-7 :)   I onda sam kod uploada fotki vidjela koliko mi je blogger pokvario kvalitetu sa prevelikom kompresijom... Originalne fotke su čist OK i kad sam vidjela ove fotke (koje sam onda naravno izbrisala!!!) došlo mi je da vrištim i čupam kosu!!!!

   Do sad sam fotke u post prebacivala direktno sa foldera na laptopu, ali sam primijetila u zadnja tri-četiri posta da mi je kvaliteta fotki prestrašna i loša do bola!!! Na kraju sam danas sve fotke napucala na Pohrani.com i od tamo kopirala URL kod i sad su OK.

   Zna li itko zašto mi se to počelo dešavati??? U čemu je problem???
   Mislim nije problem sve stavljati na Pohrani.com i onda od tamo kopirati URL kodove ali mi to oduzima jako puno vremena!!!

   I za kraj, kao i svakog puta, bacite pogled i na radove ostalih blogerica!!!

Pozdrav svima

Mala Palčica :)

23 komentara:

 1. odličan vatromet, pravi novogodišnji! :)

  OdgovoriIzbriši
 2. Savršen manikir, oduševljena sam :)) Lidija

  OdgovoriIzbriši
  Odgovori
  1. Hvala ti :)
   Moram biti iskrena i reći da se ovaj put i meni sviđa :)

   Izbriši
 3. Prelepo je! Svidja mi se kako si uklopila crvenu sa srebrnom, ja nekako nju uvek koristim sa zlatnom, a ovo mi je mnogo super.

  OdgovoriIzbriši
  Odgovori
  1. Hvala :)
   (Ja nekako nisam ljubitelj zlatne pa je rijetko kad stavljam)

   Izbriši
 4. Odlična manikura, taman za doček! ;) Ja sam, nažalost, morala odustati od puno MM-a zbog posla i stradalih noktiju, al' bude bolje u 2014. Hope so! :D

  OdgovoriIzbriši
  Odgovori
  1. Ma ni moji nisu baš nešto, ubilo ih čišćenje i pečenje kolača, ali oporavit će se - valjda :P

   Izbriši
 5. odlično, zanimljiva ideja vatromenta, matirano mi je lijepo :)

  OdgovoriIzbriši