četvrtak, 7. studenoga 2013.

Maybelline Colorama 54

 

   Danas sam imala najbolju želju i namjeru napraviti nekakav nail art ali nemam pojma kud se vrijeme rastopilo jer na kraju nisam stigla napraviti ni polovicu dnevnih obaveza...
Tako da sam u zadnji čas prije posla na nokte nalakirala praktički prvi lak koji mi je došao pod ruku a koji mi se po boji svidio.

   Riječ je o Maybelline Colorama laku u nijansi 54. Mislim da o tehničkim stvarima ne trebam puno pisati jer vjerujem da sve vi imate barem jedan Maybelline lak :)
   Boja je (hmmm...) crvenkasto malinasta, pomalo jelly, sa puno sitnog crvenog, narančastog, srebrnog shimera. Za potpuno prekrivanje sam stavila tri sloja - srećom pa se relativno brzo suši pa mi to nije bio problem.
   Dok sam ga lakirala pala mi je na pamet ideja da sa njime napravim i svoju prvu "sendvič" manikuru pa ću to svakako isprobati kroz koji dan.
   Inače jako volim Maybelline lakove jer za cijenu od 19,90 (ovaj je doduše kupljen na akciji za 14,90) dobijem zbilja dobar lak koji mi bez problema izdrži dva-tri dana - rijetko kad imam duže jedan lak na noktima. Izbor lakova im je zbiljaaa velik tako da uvijek pronađem neki koji nemam i koji mi ZBILJA treba :)))

   I eto još nekoliko fotki...






   Koliko ste vi zadovoljne sa Maybelline lakovima??? Imate li ih u svojoj kolekciji?

Do sljedećeg posta, pozdrav svima :)

Mala Palčica




Broj komentara: 9:

  1. Imam slican od catrice-a mislim da se zove marilyn&me iako mi ovaj ljepse izgleda, barem na slikama. Volim njihove lakove, ne izazivaju kod mene odusevljenje, ali nemam niti ikakvu zamjerku, a cijena dobra :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Imam i ja marilyn & me - ali nisu baš slični ;)
      Nisam ni ja pretjerano oduševljena njima, ali su sasvim solidni za dvodnevno nošenje :)

      Izbriši
  2. Baš je lijep, noktići su ti kao maline :P

    OdgovoriIzbriši
  3. lijep je, nadam se da ne farba nokte kao zeleni kojim sam bila oduševljena i sve je bilo ok dok ga nisam skinula, a onda joj... užasno mi je pofarbao nokte

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ne farba nokte, imam ja nekoliko lakova koji farbaju nokte i prste - ali nije to ništa što aceton i soda bikarbona ne bi mogli riješiti i očistiti :)))

      Izbriši
  4. mislim da mi je ovog dragi kupio, još čeka na probu... ali ovaj tvoj skroz dobro izgleda :D

    OdgovoriIzbriši